ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε με ένα κλικ δωροεπιταγές Praktiker

prektiker_doroepitagi

Το νέο κατάστημα Praktiker στη Ρόδο πλέον είναι γεγονός, μετά τα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν στο τέλος Ιουλίου ! Περισσότερα από 35 .οοο προϊόντα βρίσκονται στο κατάστημα της Ρόδου και σας περιμένουν με μια ποικιλία ιδεών για να διακοσμήσετε το χώρο σας και όχι μόνο.

Είσαι φοιτητής; Μετακόμισες πρόσφατα στη Ρόδο; Στην Praktiker μπορείς να βρεις τα πάντα για να εξοπλίσεις το νέο σου σπίτι σε απίστευτες τιμές. Παράλληλα μπορείς να βρεις έξυπνες ιδέες και tips για να κάνεις τη διαμονή σου ευκολότερη .

H Praktiker Hellas συνεχίζει να προσφέρει δώρα στους κατοίκους της Ρόδου και όχι μόνο. Τώρα δυο τυχεροί αναγνώστες του Rodosreport θα κερδίσουν από μια δωροεπιταγή των 50 ευρώ για αγορές από το τοπικό κατάστημα Praktiker της Ρόδου που αποτελεί πρότυπο σε σχεδιασμό για την εταιρεία. 

Στο παρακάτω link μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα βασικότερα είδη με τα οποία μπορείτε να εξοπλίσετε το σπίτι σας: Κατάλογος Σπιτιού 2016. 130 σελίδες με περισσότερα από 3000 είδη για να φτιάξετε το σπίτι των ονείρων σας. 

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό :

  1. Κάντε ¨Like”  στη σελίδα μας στο facebook

  • Κοινοποιήστε τη σελίδα του διαγωνισμού

    [addtoany]
  • Αφήστε τα στοιχεία σας για την κλήρωση

    [contact-form-7 id=”138583″ title=”Contest Form”]

 

Ημερομηνία λήξης : 20 Οκτωβρίου 2016

Tips και ιδέες για το σπίτι που ονειρεύεστε ! 

5 έξυπνα hacks για το φοιτητικό σπίτι!