Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα

Α’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (1) ημεδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο     Στις 28-07-2014 το βράδυ συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 30χρονος ημεδαπός γιατί ύστερα από έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 27,2 γραμμαρίων.

Β’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Εντοπισμός και σύλληψη (33) λαθρομεταναστών στην Κάλυμνο        Στις 28-07-2014 το απόγευμα εντοπίστηκαν στην περιοχή Βαθύ Καλύμνου και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων τριάντα τρεις υπήκοοι Συρίας (21 άνδρες και 6 γυναίκες που συνόδευαν 6 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (1) μη νόμιμου αλλοδαπού στην Πάτμο     Στις 28-07-2014 το απόγευμα συνελήφθη στην Πάτμο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάτμου ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Σύλληψη (1) διωκόμενου, μη νόμιμου αλλοδαπού, για κλεπταποδοχή στην Πάτμο       Στις 28-07-2014 το βράδυ συνελήφθη στην Πάτμο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάτμου ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι κατείχε του μια κονσόλα ήχου η οποία είχε αφαιρεθεί από ανασφάλιστη αποθήκη του πνευματικού κέντρου του Δήμου Πάτμου κατά το χρονικό διάστημα από το Δεκέμβριο του 2013 έως 15-07-2014. Επίσης, από τον αστυνομικό έλεγχο πρόεκυψε ότι ο συλληφθείς διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με ποινή φυλάκισης τριών μηνών για παράνομη είσοδο στη Ελληνική επικράτεια.

Pin It on Pinterest

Share This