Διαδικτυακές συναντήσεις με θέμα: «Η Φωτογραφία ως εργαλείο αυτοέκφρασης και αυτογνωσίας»

Πρόσκληση στις διαδικτυακές συναντήσεις με θέμα:

«Η Φωτογραφία ως εργαλείο αυτοέκφρασης και αυτογνωσίας»

Η δράση απευθύνεται σε νέους άνω των 18 και έχει στόχο την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και αυτεπάρκειας στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε σαν κοινωνία. Χρειαζόμαστε εργαλεία έτσι ώστε να μας βοηθούν να εκφραστούμε, δημιουργικά, λεκτικά και μη, καθώς και ένα μέσο σύνδεσης με τον εαυτό μας και τους άλλους γύρω μας.

Οι συμμετέχοντες έρχονται σε επαφή με το μέσο της φωτογραφίας έτσι ώστε μέσα από μια -αρχικά- μη λεκτική συνθήκη να μπορούν να οργανώσουν-εκφράσουν σκέψεις και συναισθήματα. Όλα αυτά ταυτόχρονα μέσα στον ασφαλή και υποστηρικτικό τόπο της ομάδας.
Σε κάθε συνάντηση θα εξερευνούμε διάφορες θεματικές μέσα από την συζήτηση και βιωματικές ασκήσεις.

Θα γίνουν 5 εβδομαδιαίες συναντήσεις και θα διεξάγονται μέσω της πλατφόρμας zoom χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Η πρώτη μας συνάντηση θα γίνει Παρασκευή 19 Μαρτίου και ώρα 12.00-14.00.

Θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων και η δέσμευση καθόλη τη διάρκεια της δράσης είναι απαραίτητη. Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία με την τέχνη ή την φωτογραφία.

Όσοι νέοι και νέες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη δράση αυτή, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μέχρι και τις 15 Μαρτίου 2021 με το Κέντρο Πρόληψης ‘Δίοδος’ (2241077205), στέλνοντας ένα email με το ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό κατά προτίμηση), στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

[email protected].

Ακολούθως θα αποσταλεί στο mail τους ο σύνδεσμος για τη συμμετοχή στη δράση.