Διαχείριση του κυκλοφοριακού στην Λίνδο απο την Private Parking Solution – Ηλεκτροκίνητα αμαξάκια και οργάνωση των χώρων στάθμευσης

Για άλλη μια σεζόν, η Private Parking Solution,του Απόστολου Τάμπα, ανέλαβε τα ηνία στη διαχείριση του κυκλοφοριακού ζητήματος στη Λίνδο με σκοπό την εξυπηρέτηση τόσο των επισκεπτών όσο και των κατοίκων του χωριού.

Αρχικά, έγιναν διαγραμμίσεις και τοποθετήθηκαν κολωνάκια από το προσωπικό της εταιρείας. Όπως κάθε χρόνο, οργανώθηκαν οι χώροι στάθμευσης, ενώ παράλληλα μέριμνα λήφθηκε και για το προσωπικό που εργάζεται στη Λίνδο καθώς καθορίστηκε ξεχωριστός χώρος στάθμευσης για τη δική τους διευκόλυνση.

Ηλεκτροκίνητα αμαξάκια είναι μονίμως διαθέσιμα με σκοπό να μεταφέρουν τους ντόπιους αλλά και τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες του χωριού που παρουσιάζουν κάποιο κινητικό πρόβλημα. Μάλιστα, στο χώρο στάθμευσης έχει αναρτηθεί τηλέφωνο επικοινωνίας, ώστε να περιοριστούν στο ελάχιστο τυχόν καθυστερήσεις.

Με σκοπό την εξυπηρέτησή των ατόμων με κινητικά προβλήματα, η εταιρεία με δικά της έξοδα θα παρέχει δωρεάν στο χωριό τρία ηλεκτρικά αναπηρικά αμαξίδια οπως επίσης και την μεταφορά τους με τα ηλεκτρικά αμαξίδια.

Στο σημείο αυτό, σκόπιμο είναι να τονιστεί πως οποιαδήποτε αλλαγή πραγματοποιείται στοχεύει αποκλειστικά στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και σε καμία περίπτωση δεν αποσκοπεί στην παρεμπόδιση του έργου κανενός. Γι` αυτό το λόγο, η εταιρεία ζητά την πλήρη κατανόηση αλλά και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βοήθεια των οδηγών των ταξί αλλά και των λεωφορείων που εργάζονται καθημερινά στη Λίνδο.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Κολιάδη για την εμπιστοσύνη του προς την εταιρεία μας, όπως επίσης, και τον Βαλάντη Λάμπη, πρόεδρο της ΔΕΡΜ ΑΕ αλλά και τον Παυλακίδη Νίκο, αντιδήμαρχο Λινδίων.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να αποδοθούν και στην Πρόεδρο της Λίνδου, Χριστιάννα Διάκουλα

Η συνεισφορά όλων των εμπλεκομένων φορέων θεωρείται υψίστης σημασίας ώστε να μην πάει “τζάμπα” ο κόπος του Τάμπα!

Pin It on Pinterest