Πραγματοποιήθηκε στο Ακταίον απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης των προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης

Συνεχίζει ο Δήμος Ρόδου την προώθηση ενεργειών και δράσεων που συμβάλλουν στην κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. Βασικός πυλώνας των προσπαθειών αυτών είναι τα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης που υλοποιούνται από τον Δήμο.
Η Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου, υπό την καθοδήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ.Στέργου Παρδαλού, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.), προωθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά επιμορφωτικά προγράμματα Δια Βίου Μάθησης.
Η κοινωνία της Ρόδου έχει αγκαλιάσει το θεσμό αφού στα τρία χρόνια που υφίσταται το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου, έχουν λειτουργήσει 65 τμήματα με 1000 περίπου εκπαιδευόμενους.
Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015, έγινε απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης των συμμετεχόντων στα προγράμματα της εκπαιδευτικής περιόδου 2014-2015. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ακταίον.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα δια βίου μάθησης κ. Άγγελος Ανανίας, ο Δ/ντης του Σχολείου 2ης Ευκαιρίας κ. Γιάννης Σάββας και ο Αρχηγός του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών κ. Κώστας Τζάνος. Κατά την εναρκτήρια ομιλία, εκφράστηκαν ευχαριστίες προς τη Δ/ντρια του 1ου Γυμνασίου Ρόδου κα Κατερίνα Σφακιανάκη για τη συμβολή της στην επιτυχία των προγραμμάτων.

Pin It on Pinterest

Share This