Για ένα σκοπό… για ένα καλό… με 1€,τα στολίδια που θα κρεμάσετε στο «Δέντρο της Αγάπης»

Εκατοντάδες μπάλες με αγάπη θα στολίσουν για 7η χρονιά το « Δέντρο της ΑΓΑΠΗΣ», το Δέντρο της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, στην είσοδο του ΑΚΤΑΙΟΝ, 18,19 και 20 Δεκεμβρίου 2015, από τις 10:00 έως τις 20:00

Για ένα σκοπό… για ένα καλό… με 1€,τα στολίδια που θα κρεμάσετε στο «Δέντρο της Αγάπης»

Όλοι εσείς, μας δείξατε το δρόμο της αγάπης, της αλληλεγγύης, της προσφοράς με τη συμμετοχή σας, όταν η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ για πρώτη φορά στόλισε το «Δέντρο της Αγάπης» στην πλατεία Δημαρχείου το 2009, μια πανελλαδική δράση για να στηρίξει θύματα τροχαίων.

Μαζί θα συνεχίσουμε και φέτος. Για ένα σκοπό… για ένα καλό… με 1€
Αγαπημένοι μας φίλοι, αυτά τα Χριστούγεννα, ας στολίσουμε τo «Δέντρο της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ-Το Δέντρο της Αγάπης» με εκατοντάδες μπάλες. Με το μικρό ή μεγάλο περίσσευμα ύλης και ψυχής, με οδηγό τις αξίες μας που φωτίζουν τον κόσμο χιλιάδες χρόνια. Ας προσφέρουμε την σκέψη μας και την αγάπη μας στο Μιχάλη Σεϊτη, σύμβολο αισιοδοξίας για όλους.. για να συνεχίσει να είναι παρών στο στίβο και στους παραολυμπιακούς του Ρίο 2016, έχοντας συναγωνιστές όλους εμάς που τον στηρίζουμε.

Παράλληλα στηρίξουμε και τον κ. Βγενή Χαράλαμπο, θύμα τροχαίου που σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του Γ.Ν. Ρόδου η κατάσταση του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή. Παρουσιάζει εικόνα τετραπληγίας. Συνίσταται πλέον η μεταφορά του σε Κέντρο Αποκατάστασης προς αποθεραπεία. Εξ αιτίας της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης που βιώνει, επιθυμούμε να τον στηρίξουμε στα έξοδα της μεταφοράς του.
Ας γίνουμε μέρος της μεγάλης και ελπιδοφόρας προσπάθειας του Μιχάλη Σεϊτη και της αποθεραπείας του Βγενή Χαράλαμπου.

Ας μη χάσουμε την εμπειρία να φωτίσουμε τον άνθρωπο μέσα μας, φωτίζοντας το χαμόγελο τους.
Ας γίνει το σύνθημά μας αυτά τα Χριστούγεννα: « Στολίδια στο Δέντρο της Αγάπης, στολίδια στο Δέντρο της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ», οι αξίες μας, το φως στη ζωή μας, το φώς της αλληλεγγύης, το φώς στην συμμετοχή μας.
Θα ξεκινήσουμε να στολίζουμε το « Δέντρο της Αγάπης » στην είσοδο του ΑΚΤΑΙΟΝ, την Παρασκευή 18, Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 από τις 10.00 πμ έως τις 20.00 μμ
Σας περιμένουμε…. στο ΑΚΤΑΙΟΝ.
Ημέρες Αγάπης….
Γίνε και εσύ Αϊ Βασίλης και έλα…. Για ένα σκοπό… για ένα καλό… με 1€
Σας ευχαριστούμε
ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ

EFTHITA_XMAS16_posterA3

 

Pin It on Pinterest

Share This