Εικόνα ντροπής ο τάφος του παγκοσμίου φήμης Ντέμη Ρούσσου [ΦΩΤΟ]

4 μήνες μετά το θάνατο του στη θέση στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, οι εικόνες από τον τάφο του προκαλούν θλίψη και ντροπή.

Το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο καλλιτέχνη Ντέμη Ρούσσο, είπαν σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου τελέσθηκε η νεκρώσιμη ακολουθία, πριν από μερικούς μήνες.

Ο ερμηνευτής πολλών και μεγάλων επιτυχιών, έχοντας πουλήσει πάνω από 60 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο, άφησε την τελευταία του πνοή στα 69 του χρόνια, τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Ιανουαρίου 2015, στο νοσοκομείο «Υγεία» μετά από μακρόχρονη νοσηλεία.

Σήμερα σχεδόν 4 μήνες μετά στη θέση που ετάφη ο διάσημος Έλληνας ερμηνευτής είναι ένας πρόχειρος τάφος με χώμα και μερικές περιμετρικά πέτρες να «κοσμούν» τον χώρο που αναπαύεται ο Έλληνας που δόξασε την χώρα μας στα πέρατα του κόσμου.

Με την οικογένεια απούσα, οι θαυμαστές από την Ιταλία ήταν αυτοί που προσπάθησαν να δώσουν μια πιο αξιοπρεπή εικόνα στον εγκαταλειμμένο τάφο του σπουδαίου καλλιτέχνηΝτέμη Ρούσσο, βάζοντας περιμετρικά λεύκες πέτρες και λίγες γλάστρες, μαζί με μια φωτογραφία του.


Τάφος Ντέμη Ρούσσου – Α’ Νεκροταφείο Αθηνών

Τις εικόνες ντροπής σχολιάζουν εκατοντάδες φίλοι του από το εξωτερικό σε σελίδες του facebook, μια εικόνα χίλιες λέξεις… που ντροπιάζουν ακόμη μια φορά την Ελλάδα και τους παραλήπτες της.

Ο άνθρωπος που δοξάστηκε από τον διεθνή Τύπο, όχι μόνο για το έργο αλλά και για την προσωπικότητά του, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: «Άμα είσαι Έλληνας δεν χρειάζεται να έχεις στοιχεία για να είσαι υπερήφανος. Είσαι υπερήφανος. Είμαστε μία ευλογημένη ράτσα». Τι ειρωνεία…

undefined
Τάφος Ντέμη Ρούσσου

πηγή: boxtv