Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (2) διωκόμενων ατόμων στη Ρόδο  Στις 12-08-2015 το πρωί συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς του Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου δύο διωκόμενοι ημεδαποί. Συγκεκριμένα πρόκειται για:
α) έναν 31χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Δωδεκανήσου Κακουργημάτων με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και
β) έναν 58χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Δωδεκανήσου Κακουργημάτων με ποινή κάθειρξης επτά ετών για διακεκριμένη κακουργηματική κλοπή κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια.
Σύλληψη
μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κάρπαθο       Στις 12-08-2015 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κάρπαθο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου ένας 23χρονος υπήκοος Συρίας, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία της επιστροφής.
Βεβαιώσεις παραβάσεων σχετικά με λειτουργία οίκων ανοχής στη Ρόδο       Στις 12-08-2015 το βράδυ στη πόλη της Ρόδου μετά από έλεγχο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου βεβαιώθηκαν σε πταισματικές παραβάσεις σε βάρος ενος 55χρονου ημεδαπού, μίας 31χρονης υπηκόου Πολωνίας και μίας 28χρονης υπηκόου Βουλγαρίας οι οποίοι εργάζονταν και λειτουργούσαν οίκους ανοχής, χωρίς σχετικές άδειες και πιστοποιητικά.
Σύλληψη ημεδαπού για κατάληψη αιγιαλού στην Κάρπαθο     Στις 12-08-2014 το απόγευμα συνελήφθη στην Κάρπαθο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου ένας 57χρονος ημεδαπός, γιατί είχε προβεί σε κατάληψη δημόσιου χώρου (αιγιαλού) έχοντας αναπτύξει ομπρέλες και ξαπλώστρες, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.
Σύλληψη (5) ατόμων  για παραβάσεις σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Ρόδο  Στις 12 και 13-08-2015 συνελήφθησαν στη Δημοτική Ενότητα Αρχαγγέλου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 25, 27, 31 και 57 ετών, καθώς επίσης ένας 44χρονος υπήκοος Ιρλανδίας, γιατί λειτουργούσαν επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής και κατά περίπτωση είχαν αναπτύξει τραπεζοκαθίσματα σε αιγιαλό, είχαν προβεί σε εγκατάσταση ξύλινης κατασκευής και αναπαρήγαγαν μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στην Κω    Στις 12-08-2015 το πρωί συνελήφθη στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω ένας 28χρονος υπήκοος Μολδαβίας γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης δύο μηνών για παραβαση της υγειονομικής νομμοθεσίας.
Σύλληψη ημεδαπού  για απόπειρα κλοπής στην Κάλυμνο      Στις 12-08-2015 το πρωί συνελήφθη στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων 29χρονος ημεδαπός, γιατί αποπειράθηκε να παραβιάσει κατοικία 41χρονου ημεδαπού με σκοπό την κλοπή.