Ο Αναστάσιος ∆εληγιάννης προετοιμάζει τα κορίτσια για τον διαγωνισμό ομορφιάς «MISS RHODES 2014»

Μια καινούργια και σημαντική συνεργασία για τον διαγωνισμό ομορφιάς «MISS RHODES 2014», ανακοινώνει με χαρά η BEYOND GROUP.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού ομορφιάς, της προετοιμασίας του, αλλά και της τελικής βραδιάς επετεύχθη συνεργασία με τον διεθνούς φήμης χορογράφο και βοηθό του Φωκά Ευαγγελινού. Ο Αναστάσιος ∆εληγιάννης, με μεγάλη πείρα σε χορογραφίες, αλλά και συμμετοχές σε μεγάλα musicals, στο πλευρό καταξιωμένων καλλιτεχνών, με σπουδές και σημαντικές συνεργασίες σε Ελλάδα κι εξωτερικό, αποδέχθηκε την πρόταση της BEYOND GROUP να συμμετάσχει στον διαγωνισμό ομορφιάς «MISS RHODES 2014».

Ο Αναστάσιος ∆εληγιάννης αναλαμβάνει όλη την προετοιμασία των υποψήφιων κοριτσιών, όσον αφορά στις χορογραφίες που θα παρουσιάσουν τη τελική βραδιά του διαγωνισμού. Επίσης, ο κ. ∆εληγιάννης θα είναι βασικό κι αναπόσπαστο μέλος της κριτικής επιτροπής. Ο διεθνούς φήμης χορογράφος θα παραστεί κατά τη διάρκεια των αρχικών σταδίων των castings, καθώς και στην κριτική επιτροπή της τελικής βραδιάς του διαγωνισμού ομορφιάς.

Πέρα από τις δύο αυτές σημαντικές συνεργασίες, που έχουν ήδη ανακοινωθεί με το πρακτορείο μοντέλων MODELS ONLY AGENCY και τον χορογράφο Αναστάσιο ∆εληγιάννη, ο διαγωνισμός ομορφιάς «MISS RHODES 2014» υπόσχεται κι ήδη δρομολογεί κι άλλες, οι οποίες θα γεμίσουν με εμπειρία τις διαγωνιζόμενες και παράλληλα θα προβάλλουν το νησί.

Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθούν οι ημέρες των castings, τα οποία θα είναι ανοιχτά για όλες τις ενδιαφερόμενες, ακόμα κι αυτές που δεν έχουν προλάβει να κάνουν την απαραίτητη αίτηση.

Συνεχίστε να στέλνετε το βιογραφικό σας με φωτογραφία στο missrhodes2014@gmail.com και να ενημερώνεστε στη σελίδα μας στο facebook: Miss Rhodes 2014

Pin It on Pinterest