Δείτε πως οι Ουκρανοί κατέστρεψαν φάλαγγα Ρωσικών αρμάτων (βίντεο)

Συνεχίζονται οι τεράστιες απώλειες των Ρώσων στην Ουκρανία, σε έναν πόλεμο που και να τον κερδίσουν λόγω υπεροπλίας οι Ρώσοι, θα τον θυμούνται για πολύ καιρό, αφού οι Ουκρανοί με πενιχρά μέσα έχουν σημειώσει απίστευτες νίκες έναντι της Ρωσικής αρκούδας.

Οι Ουκρανοί είχαν καμουφλαριστεί άριστα και κανείς δεν τους είχε αντιληφθεί. Όταν περνούσε η φάλαγγα με τα ρωσικά τανκς, βγήκαν από τις κρυψώνες τους και τους έριξαν με αντιαρματικά.

Οι Ουκρανοί έχουν επιδοθεί σε έναν ανταρτοπόλεμο και όπως φαίνεται οι Ρώσοι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μέχρι στιγμής. Μονάδες των λίγων ατόμων, ευέλικτες και με φορητό οπλισμό χτυπάνε εκεί που οι Ρώσοι δεν το περιμένουν και εξαφανίζονται σαν φαντάσματα, πριν προλάβει να υπάρξει αντίδραση.

Όπως δείχνει το βίντεο μια φάλαγγα ρωσικών τανκς κατευθύνεται προς το Κίεβο. Λένε ότι είναι ένα μικρό μέρος της τεράστιας φάλαγγας των Ρώσων που τόσες ημέρες ήταν ακινητοποιημένη έξω από το Κίεβο. 

Η ενέδρα

Και ξαφνικά χτυπούν οι Ουκρανοί. Η ενέδρα που έχουν στήσει είναι τέλεια. Με αντιαρματικά χτυπούν και καταστρέφουν τα τανκς της οπισθοφυλακής ενώ με άλλες βολές καταφέρνουν να εξουδετερώσουν και άλλα άρματα που βρίσκονταν πιο μπροστά.

Όπως αναφέρουν Ουκρανικές πηγές από την επίθεση αυτή σκοτώθηκε ο ρώσος συνταγματάρχης Αντρέι Ζαχάροφ, ο οποίος ήταν διοικητής αρμάτων στη φάλαγγα αυτή.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This