Έκαναν τη Ρόδο δεύτερη πατρίδα τους – Απο το 1983 ζευγάρι Νορβηγών έρχεται στη Ρόδο !

Στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Στάθης Κουσουρνάς απένειμε στην κυρία Magne Johannesen και στον κύριο Rigmor Johannesen από τη Νορβηγία που διαμένουν στο ξενοδοχείο Poseidonia Apartments ειδική τιμητική διάκριση για την επί σειρά ετών προτίμησή τους στο νησί μας ως τόπο διακοπών τους. Το συγκεκριμένο ζευγάρι επισκέπτεται φέτος τη Ρόδο για τριακοστή πρώτη φορά.
Οι φίλοι της Ρόδου επισκέφθηκαν το Γραφείο του Δημάρχου Ρόδου συνοδευόμενοι από το διευθυντή του ξενοδοχείου Poseidonia Apartments κύριο Μιχάλη Παπαφιλίππου και παρέλαβαν την ειδική τιμητική διάκριση καθώς και αναμνηστικά δώρα.
Η κυρία Magne Johannesen και ο κύριος Rigmor Johannesen συνομίλησαν με το Δήμαρχο Ρόδου για αρκετή ώρα ξεδιπλώνοντας την προσωπική τους ιστορία. Στη Ρόδο ήρθαν για πρώτη φορά το 1983 και από τότε την επισκέπτονται ανελλιπώς κάθε χρόνο για τρεις εβδομάδες. Για τη διαμονή τους επιλέγουν σταθερά το ξενοδοχείο Poseidonia Apartments. Πολλές φορές τους συνοδεύουν στις διακοπές τους και τα παιδιά τους, τα οποία αγαπούν εξίσου το νησί.
Η επιλογή της Ρόδου ως προορισμού για τις διακοπές τους το 1983 έγινε τυχαία, όμως ερωτεύθηκαν το νησί από την πρώτη στιγμή που το είδαν και αμέσως αγάπησαν τη φυσική του ομορφιά, τον ήλιο και την φιλοξενία των κατοίκων του, την οποία και θεωρούν ως μοναδική στον κόσμο.
Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Ρόδο όλα αυτά τα χρόνια έχουν κάνει στενούς φίλους ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται και η κυρία Μαρία και ο κύριος Βασίλης Χαλκίτης, ιδιοκτήτες του Irida TV, καθώς και πολλοί από τους εργαζόμενους στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν. Οι άνθρωποι αυτοί είναι πλέον ο βασικός λόγος που τους κάνει να ανυπομονούν για την ώρα που θα έρθουν και πάλι στο νησί μας.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ανέφεραν ότι η αγαπημένη τους παραλία είναι η Ιξιά ενώ το αγαπημένο τους φαγητό είναι ο μουσακάς και τα σουβλάκια. Πολύ συχνά προτρέπουν φίλους και συγγενείς τους ώστε να επιλέγουν τη Ρόδο για τις διακοπές τους. Είναι μάλιστα τέτοια η αγάπη τους στο νησί μας ώστε κάθε χρόνο ενοικιάζουν ένα αυτοκίνητο και κάνουν το γύρο του νησιού προσπαθώντας να ανακαλύπτουν συνεχώς καινούρια σημεία.
Ο Δήμαρχος Ρόδου τους ευχαρίστησε θερμά για την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια στη Ρόδο και τους τόνισε ότι πλέον θεωρούνται Ροδίτες ενώ τους ζήτησε να συνεχίσουν να λειτουργούν ως πρεσβευτές του νησιού μας στη χώρα τους.e

Pin It on Pinterest