Καλούν τον George Clooney στη Ρόδο για να τον… παντρέψουν!

Ιδού η Ρόδος, ιδού και ο… γάμος του Τζορτζ Κλούνεϊ!

Ο πιο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ … αποφάσισε επιτέλους να νοικοκυρευτεί στα 52 του χρόνια, κάνοντας πρόταση γάμου στη σύντροφό του, Αμάλ Αλαμουντίν και οι Ροδίτες επιθυμούν η γαμήλια τελετή να πραγματοποιηθεί στον τόπο τους.

Έτσι, προσκαλούν το διάσημο ηθοποιό και τη δικηγόρο αρραβωνιαστικιά του να παντρευτούν στο νησί των Ιπποτών, σαν ένδειξη ευγνωμοσύνης στο πρόσωπό του για τη στήριξη της Ελλάδας αναφορικά με τα Μάρμαρα του Παρθενώνα.

Σε επιστολή προς την Αμερικανική πρεσβεία, ο Περιβαλλοντικός- πολιτιστικός- κοινωνικός και αναπτυξιακός σύλλογος Παραδεισίου Ρόδου Αγία Μαρίνα, αναφέρει μεταξύ άλλων πως δεν ξεχνά την ευγνωμοσύνη του απέναντι στον Κλούνεϊ για τη θέση του και την υποστήριξη της Ελλάδος σχετικά με την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα, ενώ τονίζει «τον θεωρούμε δικό μας άνθρωπο και αυτόν και τη μέλλουσα σύζυγό του, που νομικά επίσης συμβούλεψε και στήριξε τον σταρ στο θέμα αυτό.

«Καλούμε το Τζορτζ Κλούνεϊ να τελέσει τους γάμους του στο Παραδείσι Ρόδου, με κουμπάρους όλους τους Παραδεισιώτες. Στο Παραδείσι και μάλιστα στο κέντρο Κουφας γυρίστηκε μέρος της ταινίας “Τα κανόνια του Ναβαρόνε”, το κομμάτι του γάμου.

Στο Παραδείσι Ρόδου έχουμε ωραιότατες εκκλησίες, βυζαντινά εκκλησάκια, εξωκλήσια και προπαντός πολύ καλοσυνάτο κόσμο που θα φρόντιζε να κάνει το γάμο του Clooney αξέχαστο.

Η Πρόεδρος, Αναστασία Γεωργιάδη».

Pin It on Pinterest