Χρήστος Ευστρατίου σε Παναγιώτη Κουνάκη: «Τελικά διάλεξες να είσαι και ημιμαθής και συκοφάντης»

Άρθρο του Χρήστου Ευστρατίου

Ξέρεις για τα LED όσα λίγα μπορείς να καταλάβεις από αυτά που σου λένε.

Μόνο από απόσταση ξέρετε να μιλάτε και προστατευμένοι στα «φιλικά» ΜΜΕ.

 

Μετά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην οποία κρυφτήκατε όλοι, γιατί έχετε μάθει να μιλάτε μόνο στο «προστατευμένο» περιβάλλον των «φιλικών» ΜΜΕ, περίμενα να έχεις την ευθιξία να ζητήσεις μια συγνώμη για όλες τις συκοφαντίες που ξεδιάντροπα διαδίδεις το τελευταίο διάστημα. 

Περίμενα να έχεις το θάρρος να σταθείς επιτέλους σαν υπεύθυνο δημόσιο πρόσωπο στον δημόσιο λόγο που να μπορείς να τον υποστηρίξεις και σε ένα διάλογο πρόσωπο με πρόσωπο. 

Δεν τον αντέχεις όμως αυτό τον διάλογο, όπως έδειξες και μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και διάλεξες για μια ακόμη φορά να αρθρογραφήσεις διακινώντας τις ίδιες συκοφαντίες, αλλοιώνοντας και αποκρύπτοντας την αλήθεια. 

Ξέχασες να γράψεις καθαρά ότι τελικά δεν έχεις δικαστική απόφαση όπως συκοφαντικά διέδιδες το προηγούμενο διάστημα γιατί απλά δεν υπάρχει!

Εξακολουθείς να αναφέρεσαι στον διαγωνισμό του Κωστή Μπακογιάννη χωρίς να έχεις να παρουσιάσει τίποτα για αυτόν και χωρίς να σχολιάζεις βέβαια ότι στην πρόταση σου να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του Μπακογιάννη για προσφυγή στην  Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, η αλήθεια είναι ότι η Περιφέρεια μας και ο Γιώργος Χατζημάρκος προσέφυγε πρώτος πριν από ένα χρόνο στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων! 

Και εξακολουθείς να περιφέρεσαι στα «φιλικά» ΜΜΕ παρουσιάζοντας αυτό σαν δική σου πρόταση!

Και δεν ντρέπεσαι!

Σε είχα προκαλέσει στο προηγούμενο άρθρο λοιπόν, να διαλέξεις εσύ μόνος σου αν είσαι ημιμαθής ή συκοφάντης.

Και εσύ διάλεξες και τα δύο. Γιατί δεν ντρέπεσαι. 

ΥΓ: Καλώς βρίσκεσαι εκεί που είσαι σήμερα. Σου πάει περισσότερο.