Χωρίς σήμα τα κινητά γύρω απο τον Αττάβυρο – Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για την περίεργη δολιοφθορά με φωτιά στις κεραίες

Με ελάχιστο ή και καθόλου σήμα παραμένουν τα τηλέφωνα των κατοίκων στα χωριά γύρω απο τον Αττάβυρο απο χθες τα ξημερώματα όπου άγνωστος δράστης έβαλε φωτιά στις κεραίες και σε ραντάρ της αεροπορίας.

Κλιμάκιο της αστυνομίας και του ανακριτικού της πυροσβεστικής απο χθες προσπαθούν να εντοπίσουν τον δράστη μιας πρωτοφανούς και αξιοπερίεργης δολιοφθοράς που τελέστηκε σε δυο διαφορετικά χρονικά διαστήματα.

Την πρώτη φορά στις 3 Μαρτίου ο δράστης προκάλεσε σημαντικές δολιοφθορές και έκοψε το ρεύμα στις εγκαταστάσεις των κεραιών και του ραντάρ και χθες έβαλε φωτιά σε 4 κεραίες εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και στο radar προκαλώντας καταστροφή χιλιάδων ευρώ.

Η χθεσινή δολιοφθορά υπάρχει καταγεγραμμένη και σε βίντεο με βάση το οποίο αναζητείτε ο δράστης , ενώ ενδέχεται στην εξιχνίαση αυτής της σοβαρής και περίεργης υπόθεσης να ζητηθεί συνδρομή της ΕΥΠ καθώς ο δράστης φέρεται να φοράει στρατιωτικό ρουχισμό.

Τα ενδεχόμενα είναι όλα ανοιχτά για την αστυνομία που βήμα-βήμα οδεύει στη λύση του μυστηρίου μαζεύοντας πληροφορίες.

Το σίγουρο είναι πως οι κάτοικοι στα γύρω χωριά θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι να αποκατασταθούν οι σημαντικές βλάβες που προκλήθηκαν στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας .

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ