Χωρίς πτυχίο και επιστημονική γνώση ή με τον “εκτός σειράς” εμβολιασμό του στη Χάλκη θα πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν ο κ. Χατζημάρκος?

Στις δύσκολες ώρες που περνά η κοινωνία μας και  με την τουριστική περίοδο να μετατίθεται για τον…. Ιούλιο (!) θα περίμενε σοβαρότητα και αποτέλεσμα από τους διοικούντες, ιδιαίτερα από τον κ. Χατζημάρκο και την πολιτική παρέα του… Δυστυχως με την αλαζονικη  στάση τους “βανδαλιζουν” την πολιτική ζωή του τόπου και χωρίς αυτοκριτική, επιτίθενται στην διαφορετική άποψη, οικειοποιουνται πλήρως και  με πολιτική αθλιότητα το Γραφείο Τύπου της Π. Ν. Α. και – πιθανά ως “νεοπλουτοι” –   δαπανούν μεγάλα ποσά σε  διχαστικες “χορηγουμενες αναρτησεις”στο διαδίκτυο ! 


Η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου είναι πολιτικα ουραγός  και πάλι! Συρθηκε πίσω από τις εξελίξεις! Θυμήθηκε  στα… μέσα Ιουνίου 2021 να δημιουργήσει και να  προωθήσει  διαφημιστικό που  να παροτρύνει το κοινό να εμβολιαστεί! Καθυστερημένη και πολιτικά ανίκανη για μια ακόμα φορά  η ηγεσία της Περιφερειας Νότιου Αιγαίου! 
Η ομάδα των επιστημόνων – ιατρών αυτοδιοικητικων πρωτοπορησε. Με δικά τους έξοδα δημιούργησαν και στέλνουν εδώ και αρκετές ημέρες και υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλογου Ρόδου το δικό τους μήνυμα για τους εμβολιασμους! Ο κόσμος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα! Είμαστε πλέον χρονικά στο  …και 5’…. και καθυστερημένα διατίθενται χρήματα του Ελληνικού λαού   για διαφημιστικό σποτ και… ταυτόχρονα  ο κ. Χατζημάρκος “ποζάρει” και αναρτά φωτογραφίες του  στο “περιβόητο” Γραφείο Τύπου της Π. Ν. Α. καλώντας τον κόσμο σε εμβολιασμό! 


Όσοι δεν εμβολιαζονται κατά του covid δεν είναι οι ελάχιστοι “αρνητές” του ιου… Είναι πολλοί άνθρωποι που ανησυχούν για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, ενημερώνονται για προβλήματα  που προκύπτουν και ανησυχούν για τις επιπτώσεις στην υγεία τους μελλοντικά. Απαντήσεις θέλουν από επιστήμονες για να πειστούν! Σε αυτή την κατηγορία δεν ανήκει σίγουρα ο Περιφερειάρχης Νότιου Αιγαίου που δεν διαθέτει πτυχίο ή  η Αντιπεριφερειαρχης Υγείας που όρισε και… δεν έχουν σχέση  ούτε και με την ιατρική επιστήμη! 
Αντί να σιωπούν…. ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΟΝΤΑΙ! 
Νομίζουν ότι η κοινωνία ξέχασε ότι η Δικαιοσύνη ερευνα τον “εκτός σειράς εμβολιασμό” του κ. Χατζημάρκου  στη Χάλκη και την πανελλήνια  κατακραυγή που δέχτηκε η δικαιολογία του ότι “περίσσευε” το εμβόλιο που χρησιμοποίησε! Ο άνθρωπος που φωτογραφιζεται περισσότερο και από τα τοπικά …. ” μανεκεν” δεν πρόβαλε-περίεργως…-στο κοινό ούτε το πρώτο εμβολιασμό του-προ μηνών – στη Χάλκη ούτε πως και που  εμβολίαστηκε στην δεύτερη δόση…. Τότε ούτε μας γνωστοποίησε την  παρέα του και το ιδιωτικό σκάφος που τους  μετέφερε εν μέσω lockdown , ούτε φωτογραφηθηκε  για τον εμβολιασμό του  και  ούτε βρήκε χρόνο… να παροτρυνει τους πολίτες να εμβολιαστούν! Τότε…. σιώπησε! 
ΥΓ1:Το  Περιφερειακο Συμβουλίο Ν. Αιγαίου ήταν θετικό στο να υπάρχει σοβαρή και υπεύθυνη “καμπανια” υπέρ των εμβολιασμών κατά του covid και είχε συζητηθεί και στο παρελθόν σε συνεδρίαση του….. Η πολιτικη  υποκρισία, ο σχεδιασμένος  διχασμός, η έλλειψη αυτογνωσίας και τα “κούφια λόγια” είναι  αποκλειστικοτητα… Χατζημάρκου!
ΥΓ2 : Στην Γερμανία, στην Ισπανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες όσοι εμβολιαστηκαν  εκτός σειράς Παραιτήθηκαν! Στη Θεσσαλονίκη δύο Αντιδήμαρχοι διαγράφηκαν από την Ν. Δ. και παυθηκαν από τη θέση τους…. Ο κ. Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου ίσως “έπεισε” τη Ν. Δ.και ας παλέψει να  πείσει και την Ελληνική Δικαιοσύνη… Όμως η κοινωνία έχει βγάλει τα συμπέρασματα της για τον εμβολιασμό του… Άλλωστε οι περισσότεροι περιμέναμε τη σειρά μας να εμβολιαστούμε και κάποιοι δεν πρόλαβαν “να θωρακιστουν “και “έφυγαν” από κοντά μας λόγω του ιού….
ΥΓ3:Το mega- εμβολιαστικο στη Ρόδο δημιουργήθηκε από κεντρικούς φορείς, τον ΕΟΔΥ και την Πολιτική Προστασία( όχι από την Π. Ν. Α.)! Λειτουργεί χάρη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό …. Ενημερώνουμε ότι… οι επισκέπτες-συνοδοί υπουργών και  άσχετοι με την ιατρική επιστήμη που φωτογραφιζονται εκεί διαρκώς – ευτυχώς – δεν εμβολιαζουν τον κόσμο…..ούτε τον πείθουν να εμβολιαστεί! 
Χαράλαμπος Κόκκινος Επικεφαλής του Περιφερειακου Συνδυασμου “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” – Περιφερειακος Σύμβουλος Π. Ε. Ροδου-Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝΠΕ 

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ