Χωρίς αποτελέσματα οι έρευνες για την αγνοούμενη – Νέα στοιχεία – Νέα έρευνα αρχών και εθελοντών

Χωρίς αποτελέσματα ολοκληρώθηκε η χθεσινή έρευνα στην περιοχή της Μαλώνας όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της 44χρονης Ελένης Ευθυμίου .

Χθες αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο προσπάθησαν να αναζητήσουν ίχνη της αγνοούμενης χωρίς όμως κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Η αναζήτηση μυρωδιών με σκύλο όσο περνούν οι μέρες είναι και πιο δύσκολη και αυτό θα ήταν χρήσιμο όσο πιο σύντομα γινόντουσαν στην ημέρα εξαφάνισης έκτοτε οι μυρωδιές χάνονται σταδιακά και ειδικά χθες μια ημέρα με δυνατό άνεμο.

Αυτό που έχει επιβεβαιωθεί ειναι πως η αγνοούμενη επισκέφθηκε το αποκομμένο απο την επίσημη εκκλησία ιδιόκτητο μοναστήρι που έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν την δικαιοσύνη , έτσι ένα σημείο σταθμός στις έρευνες είναι οτι επιβεβαιώθηκε οτι η γυναίκα πέρασε απο το μοναστήρι που οι οικείοι της κατονομάζουν ώς υπαίτιο για την εξαφάνιση της .

Το άλλο σημείο που εξακολουθούν οι αρχές να ερευνούν είναι η περιοχή όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της αγνοούμενης κοντά στην Παλιοκκλησιά σε δυσβατη περιοχή της Μαλώνας.

Οι αρχές εστιάζουν στην ευρύτερη περιοχή αλλά και στην σχέση που είχε αναπτύξει η αγνοούμενη με το συγκεκριμένο μοναστήρι έξω απο τον Αρχάγγελο, αφού τα στοιχεία δείχνουν οτι πριν την εξαφάνιση είχε επισκεφτεί τον συγκεκριμένο χώρο .

Υπενθυμίζουμε πως οι οικείοι της καταγγέλλουν πως στο Μοναστήρι αυτό γινόταν πλύση εγκεφάλου στην κοπέλα εκμεταλλευόμενοι την πίστη της .

Νεότερες πληροφορίες φέρεται να τοποθετούν την αγνοούμενη και στα Στεγνά πριν χαθούν ίχνη στην περιοχή της Μαλώνας οπου το αυτοκίνητο βρέθηκε υπόπτως “τοποθετημένο” σε ρεματιά.

Στην περιοχή των Στεγνών δήλωσε πως βρισκόταν και ο φερόμενος αυτοχρισμένος μοναχός.

Η αστυνομία καλείται να λύσει τον γρίφο της εξαφανισμένης γυναίκας αξιοποιώντας νέα στοιχεία απο κάμερες και τα αποτελέσματα απο το στίγμα που δίνει η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας .

Ο χρόνος κυλάει γρήγορα και δεν είναι σύμμαχος για την αγνοούμενη κοπέλα και οι αρχές έπρεπε να επισπεύσουν τις όποιες διαδικασίες.

Σήμερα έχουν ξεκινήσει νέες έρευνες στην περιοχή απο τις αρχές αλλά και εθελοντικές ομάδες.

Pin It on Pinterest

Share This