Χατζημάρκος : «Για το λιβανιστήρι μπορεί να πει κανείς πολλά » – «Δεν ανακάλυψαν οι υπηρεσίες του Δήμου το πρόγραμμα , η πρόσκληση εστάλη απο εμάς στον Δήμο»


Απάντηση σε όλα όσα ανέφερε με ανακοίνωση του χθες ο Δήμαρχος , έδωσε ο Περιφερειαρχης Γιώργος Χατζημάρκος όπου και εξηγεί την διαδικασία που ακολούθησε για την ένταξη του έργου ανάπλασης του Ροδινιού με πρόσκληση της ΕΥΔ .

Ο Περιφερειαρχης μεταξύ άλλων αναφέρεται και στα «λιβανιστήρια» που επικαλείται ο δήμαρχος αλλά και το ύφος της ανάρτησης του Δημάρχου στα social media .Με προηγούμενη ανακοίνωση της Περιφέρειας εστάλησαν στα μέσα ως απόδειξη μεταξύ άλλων και η πρόσκλησή της ΕΥΔ για την ένταξη του πάρκου .

Καταλήγοντας ο Περιφερειαρχης επισήμανε πως δεν θα ανεχτεί τέτοιου τύπου συμπεριφορές και οποιοσδήποτε θέλει να οικειοποιηθεί ένα προγραμμα χωρίς αναφορά στην πηγή χρηματοδότησης θα του επιβλέπει και χρηματική ποινή  .

Όποιος νομίζει θα κάνει εκλογές με την δόξα δική του και χρηματοδότηση ευρωπαϊκή θα υποστεί την έκπληξη της δημοσιονομικής διόρθωσης

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια