Χαρ. Γιασιράνη: Με χρονοκαθυστέρηση ο Χαράλαμπος Κόκκινος “ανακάλυψε” τις εθελοντικές οργανώσεις

Ο διαγωνισμός για την προμήθεια εξοπλισμού έχει ολοκληρωθεί από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και είναι θέμα ημερών η παράδοσή του

Για μια ακόμη φορά, ο Χαράλαμπος Κόκκινος επιβεβαιώνει τον εαυτό του. Ανενημέρωτος, όπως συνηθίζει και αδρανής μέχρι σήμερα για το ζήτημα που επικαλείται, με μόνη του έννοια πώς θα εκμαιεύσει λίγα λεπτά δημοσιότητας, καταφεύγει και πάλι σε ανυπόστατους ισχυρισμούς, για να δημιουργήσει εντυπώσεις σε βάρος της Περιφερειακής Αρχής.

Ουδεμία καθυστέρηση έχει υπάρξει όσον αφορά τον διαγωνισμό για την αγορά εξοπλισμού των εθελοντικών οργανώσεων, όπως προκύπτει και από το αναλυτικό έγγραφο της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί και είναι ζήτημα ημερών η ολοκλήρωση της προβλεπόμενης εκ του νόμου διαδικασίας, για την παράδοση του εξοπλισμού στις εθελοντικές ομάδες.

Πού ήταν ο Χαράλαμπος Κόκκινος στις διαβουλεύσεις με την ΠΥΡ για την καταγραφή των αναγκών των εθελοντικών οργανώσεων;

Έρχεται τώρα ετεροχρονισμένα και με σημαντική χρονοκαθυστέρηση να δηλώσει “παρουσία”, αφού ουδέποτε μέχρι σήμερα ασχολήθηκε με το θέμα, αλλά το θυμήθηκε τώρα που ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί!

Η παρούσα Περιφερειακή Αρχή αποδεικνύει καθημερινά και εμπράκτως και όχι με κενά περιεχομένου Δελτία Τύπου, τόσο την βαρύτητα που δίνει σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, όσο και την στήριξή της στις εθελοντικές οργανώσεις, σεβόμενη και αναγνωρίζοντας τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζουν σε κάθε πεδίο και τομέα δράσης τους.

Τον ίδιο σεβασμό οφείλει να δείξει και ο Χαράλαμπος Κόκκινος αντί να εκφράζει όψιμα ένα ενδιαφέρον που ουδέποτε εκφράστηκε εμπράκτως, παρά μόνο “χρησιμεύει” ως άλλοθι στην δίψα του για δημοσιότητα και για κάλυψη της αδράνειας και της απραξίας του.

Επισυνάπτεται το έγγραφο της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, το οποίο κοινοποιείται και σε όλες τις εθελοντικές οργανώσεις

Χαρίκλεια Γιασιράνη

Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος

Δια Βίου Μάθησης, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

& Εθελοντισμού

Πρόεδρος ΚΕΚ Γεννηματάς