Χάος στον αέρα με ημίγυμνη επιβάτισσα σε πτήση: Δάγκωσε αεροσυνοδό, έλεγε σε όλους ότι θα πεθάνουν

Εφιάλτης στον… αέρα με μια Ρωσίδα σε κατάσταση αμόκ, η οποία δάγκωσε αεροσυνοδό και έλεγε στους συνεπιβάτες της στην πτήση ότι θα πεθάνουν όλοι. Οι εικόνες της κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες.

Ο εφιάλτης ξεκίνησε αφότου η επιβάτισσα Anzhelika Moskvitina, 49 ετών, κλείστηκε στην τουαλέτα και άρχισε να καπνίζει ενώ βρισκόταν σε πτήση της Aeroflot από τη Σταυρούπολη στη Μόσχα, σύμφωνα με το East 2 West News. Η κάτοικος Μόσχας, για την οποία υπάρχουν υποψίες ότι ήταν μεθυσμένη, στη συνέχεια αποκάλυψε το στήθος της στους συνεπιβάτες της, μεταξύ των οποίων και παιδιά, ενώ τους έλεγε ότι ήταν όλοι καταδικασμένοι.

Όταν ένας αεροσυνοδός προσπάθησε να ηρεμήσει τη Moskvitina, εκείνη φέρεται να τον δάγκωσε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική φροντίδα μετά την προσγείωση.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, φαίνεται η γυναίκα να καλύπτει το γυμνό της στήθος, ενώ διαφωνεί με μέλη του πληρώματος μπροστά από την έξοδο κινδύνου.

«Κυρία, καθίστε και ντυθείτε. Πού είναι τα ρούχα σας;» της λέει μια γυναίκα αεροσυνοδός. «Καταλαβαίνετε ότι παραβιάζετε τους κανόνες στο αεροπλάνο; Υπάρχουν παιδιά εδώ. Να τα σέβεστε τουλάχιστον».

«Σέβομαι τα παιδιά. Επιπλέον, αγαπώ τα παιδιά…», απαντούσε εκείνη. «Καταλαβαίνω ότι θα πάω στο ψυχιατρείο ή σε κάποια φυλακή», πρόσθεσε. «Αλλά εγώ θέλω να πάω στο πιλοτήριο».
Κάποια στιγμή, ένα μέλος του πληρώματος προσπάθησε να βάλει ένα πουκάμισο πάνω από το γυμνό στήθος της Moskvitina, με αποτέλεσμα εκείνη να φωνάξει «παρακαλώ φύγετε».
Το βίντεο ολοκληρώνεται με τον αεροσυνοδό που έχει δαγκώσει, ο οποίος έχει ακόμα αίμα στο πουκάμισό του, να πλησιάζει τη γυναίκα, ενώ εκείνη ουρλιάζει «αφήστε με ήσυχη».
Τα μέλη του πληρώματος και οι επιβάτες κατάφεραν να δέσουν τα χέρια της γυναίκας και να της ξαναβάλουν το σουτιέν. Στη συνέχεια, ένας γιατρός στο αεροσκάφος εξέτασε τη Moskvitina ενώ το αεροπλάνο έφτασε στο αεροδρόμιο Sheremetyevo της Μόσχας, όπου και συνελήφθη από την αστυνομία.

Η Aeroflot εξέδωσε στη συνέχεια ανακοίνωση στην οποία υποστήριζε ότι η Μοσχοβίτα βρισκόταν σε «ακατάλληλη κατάσταση» και «παραβίασε κατάφωρα τους κανόνες συμπεριφοράς στο αεροσκάφος».

Η γυναίκα ενημερώθηκε ότι μπορεί να αντιμετωπίσει ποινικές διώξεις για το γεγονός ότι προκάλεσε χάος στον αέρα.

Pin It on Pinterest

Share This