“Χαμηλή πτήση” για την επίσημη πρώτη του Παναγιώτη Κουνάκη

Την πορεία για τις βουλευτικές εκλογές άνοιξε χθες ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Παναγιώτης Κουνάκης πραγματοποιώντας την πρώτη προεκλογική ομιλία στο νησί της Ρόδου.

Η προεκλογική ομιλία έγινε στην αίθουσα του Ροδινιού στην οποία παρευρέθηκαν πολλά στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ, συγγενείς και φίλοι.

Στην αίθουσα υπήρχαν αρκετές καρέκλες χωρίς κόσμο προκαλώντας κακή αίσθηση σε όσους παρευρέθηκαν καθώς μάλλον πρόκειται για κακή επιλογή χώρου ή για κακή οργάνωση καθώς ήταν αισθητή και η απουσία και μεγάλων μέσων ενημέρωσης του τόπου μας.

Ο προεκλογικός αγώνας είναι δύσκολος και επίπονος για τους υποψηφίους και ο ανταγωνισμός φέτος είναι ιδιαίτερα μεγάλος και δεν υπάρχει χώρος για λάθη.

Το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει σε πρώτη φάση να ανακτήσει την χαμένη έδρα του Δημήτρη Κρεμαστινού αλλά και να δυναμώσει την παρουσία του εκ νέου στα νησιά μας που ανέκαθεν αποτελούσαν ένα ισχυρό προπύργιο του ΠΑΣΟΚ.

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος καθώς οι “ελεύθερες θέσεις” για την Βουλή είναι περιορισμένες και τις διεκδικούν 7 συνολικά άτομα. Εκτός απο τον Παναγιώτη Κουνάκη, ο Φώτης Χατζηδιάκος, ο Γιώργος Νικητιάδης απο την Κω οπως επίσης η Κατερίνα Βολονάκη, η Κατερίνα Γαβαλά, η Ελευθερία Οίκουτα και ο Χανιώτης Μιχάλης.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest