11-12 Αυγούστου τα castings για τον διαγωνισμό ομορφιάς MISS RHODES 2014

Έφτασαν οι ημέρες των castings για τον διαγωνισμό ομορφιάς MISS RHODES 2014. Οι υποψήφιες που έχουν κάνει αίτηση για συμμετοχή στον διαγωνισμό ομορφιάς, αλλά κι όσες δεν έχουν προλάβει να τις αποστείλουν ακόμα καλούνται τη Δευτέρα 11 & τη Τρίτη 12 Αυγούστου στο BAIA seaside café-restaurant. Τα castings είναι ανοιχτά και οι υποψήφιες μπορούν να προσέρχονται στον χώρο από τις 11:00 έως τις 15:00. Απαραίτητο κρίνεται οι υποψήφιες κοπέλες να έχουν μαζί τους το βιογραφικό και μια φωτογραφία τους.
Με τα castings αυτών των δύο ημερών ολοκληρώνονται τα αρχικά στάδια της διαδικασίας του διαγωνισμού ομορφιάς. Τη Δευτέρα 11 & τη Τρίτη 12 Αυγούστου η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τις επικρατέστερες υποψήφιες, οι οποίες θα παρακολουθήσουν μαθήματα πασαρέλας. Οι αρμόδιοι θα παρακολουθούν τις υποψήφιες καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους και θα καταλήξουν λίγες ημέρες πριν τον διαγωνισμό στη τελική 12αδα.
Ανάμεσα στη κριτική επιτροπή και σε ονόματα που θα ανακοινωθούν εντός των ημερών, θα βρίσκεται κι ο χορογράφος της παράστασης.
Σημειώνεται πως ήδη έχουν δρομολογηθεί καινούργιες συνεργασίες για τον διαγωνισμό ομορφιάς MISS RHODES 2014 με γνωστούς επαγγελματίες του χώρου της μόδας.
Περισσότερες πληροφορίες στο missrhodes2014@gmail.com και στο facebook: Miss Rhodes 2014.

1111

Pin It on Pinterest