Ετοιμαστείτε για το 17ο Καρναβάλι Σορωνής !

17ο Καρναβάλι Σορωνής! Το 2000 ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» ξεκίνησε το Καρναβάλι Σορωνής και για 17η συνεχόμενη χρονιά, σας προσκαλούμε και φέτος, στην καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή της Αποκριάς 13 Μαρτίου στις 15:00.
Συμμετέχουν εκατοντάδες καρναβαλιστές με καταπληκτικά καρναβαλικά άρματα και υπέροχες στολές. Όλα κατασκευάζονται με μεράκι από τις ομάδες, παρέες, φίλους και μέλη του Συλλόγου μας. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά αφού σε αυτούς οφείλεται η μεγάλη επιτυχία του καρναβαλιού.
Συμμετέχουν ακόμα:
Οι «Los Champicos Rhodes Salsa Club», η ομάδα σύγχρονου χορού «Zumba» του Συλλόγου μας και μέλη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βραζιλίας της Αθήνας «Lar Brasileirο» που έρχονται από την Αθήνα. Παρουσιαστές ο ραδιοφωνικός παραγωγός- DJ Ματθαίος Χατζηγεωργίου και η θεατρολόγος- σκηνοθέτης Βίκυ Θεολόγη, ενώ κεντρικός DJ θα είναι ο Παντελής Λιβισιανός.
Συμπαραστάτες-συνδιοργανωτές είναι το Τμήμα Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο ΔΟΠΑΡ και η Δημοτική Κοινότητα Σορωνής.
Μεγάλοι Χορηγοί: Ωδείο Αιγαίου, Κέντρο ξένων γλωσσών Unicorn, Βιβλιοχαρτοπωλείο Η Πηγή, Παραδοσιακός Φούρνος Το Ψωμί του Παππού, Κρεοπωλείο Στρατής.
Συμμετοχές καρναβαλικών ομάδων μπορείτε να δηλώνετε μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου 12 Μαρτίου! Πληροφορίες μπορείτε να αντλείτε από τις ιστοσελίδες μας ampernalli.gr, facebook.com/ampernalli, στα τηλέφωνα 6975300157, 6974707727, στο email [email protected]

Χορηγός επικοινωνίας Rodosreport
Εκ του ΔΣ του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου
«Το Αμπερνάλλι»

zumba 20 19 12 9 7