Μπερδεμένο το εκλογικό σώμα του ΠΑΣΟΚ με την υποψηφιότητα του Καλοπήτα

Μπερδεμένη η κατάσταση στο τοπικό ΠΑΣΟΚ μετα την επιμονή του Βάιου Καλοπήτα να κατέλθει στην εκλογική αναμέτρηση για την διεκδίκηση του Δημαρχιακού θώκου.

Ο Καλοπήτας παρά τις σφοδρές αντιδράσεις που υπήρχαν προς το πρόσωπο του απο πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ προχώρησε σε δημόσια ανακοίνωση για την ίδρυση παράταξης και ήδη έδωσε τα πρώτα ονόματα που θεωρητικά θα συμπορευτούν μαζί του .

Απο την άλλη πλευρά είναι γνώστη η πρόθεση του Σάββα Διακοσταματίου να διεκδικήσει την θέση του Δημάρχου στις προσεχείς εκλογές και ήδη έχει αρχίσει τον προεκλογικό του αγώνα. Απο τον Σάββα Διακοσταματίου αναμένονται σύντομα ανακοινώσεις για την πορεία που θα ακολουθήσει.

Η σφαίρα επιρροής του Βαιου Καλοπήτα στην τοπική κοινωνία κρίνεται προς το παρών πολύ μικρή για να ανταπεξέλθει σε έναν αγώνα για την διεκδίκηση της πρωτιάς στον Δήμο Ρόδου . Αυτό διαφαίνεται καθαρά και απο τα πρώτα ονόματα που θεωρητικά θα τον ακολουθήσουν.

Αυτόματα η ύπαρξη δυο υποψηφίων απο τον ίδιο χώρο είναι διασπαστική για τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ , ενώ δεν θα εκπλαγούμε αν δούμε και άλλα ονόματα που ακούγονται !

Φυσικά υποψήφιος μπορεί να προκύψει και απο το αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών όπου αν κάποιος υποψήφιος βουλευτής δεν καταφέρει να εκλεγεί, θα μπορεί κάλλιστα να στραφεί στην τοπική αυτοδιοίκηση αφού τα πράγματα στον Δήμο είναι πολύ ρευστά λόγω της κακής διαχείρισης απο την Δημοτική Αρχή πολλών τοπικών προβλημάτων που υποσκάπτουν την θέση του Καμπουράκη.

Το σίγουρο είναι οτι όσο δεν υπάρχει ένα πρόσωπο συσπείρωσης στο τοπικό ΠΑΣΟΚ ο Αντώνης Καμπουράκης τρίβει τα χέρια του.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest