Θεατρική παράσταση “Bedtime Stories” από την “ΠΡΑΞΙΣ” – Χορηγός επικοινωνίας Rodosreport

Το “ΒEDTIME STORIES” αποτελείται από μονόλογους.

Πρόκειται για μια σειρά από ιστορίες κρυμμένων σκέψεων και μυστικών – που ανυπομονούν να βγουν στο φως για να γίνουν λύτρωση και αλήθεια. Πρόσωπα της διπλανής πόρτας, που όλοι τα έχουμε δει, που όλοι κάπου, με κάποιο τρόπο, τα έχουμε συναναστραφεί εξομολογούνται…

ΒEDTIME STORIES.. όχι παραμύθια αλλά εξομολογήσεις τη μοναδική στιγμή που η «αλήθεια» είναι παρούσα είναι η στιγμή που είμαστε λίγο πριν παραδοθούμε στον ύπνο. Εκείνη η στιγμή που πέφτουν οι άμυνες και οι μηχανισμοί που έχουμε δημιουργήσει για να καμουφλάρουμε αυτό που είμαστε. Είναι ένας τόπος που το υποσυνείδητο βρίσκει διέξοδο και δραπετεύει στο συνειδητό.

ΒEDTIME STORIES.. Με άξονα το SEX.. Μια ανθρώπινη ανάγκη – μια ανθρώπινη λειτουργία. O κατάλληλος κρίκος για να ενώσει όλους τους χαρακτήρες. Συμπεριφορές, επιλογές, για άλλους τραύμα – για άλλους ολοκλήρωση. Για άλλους επαφή, για άλλους πόνος. Το σεξ και η ανάγκη να Υπάρξουμε και να γίνουμε Αποδεκτοί. Η ανάγκη να Ανήκουμε κάπου. Είναι μια κραυγή για αγάπη και για αποδοχή. Υπάρχουμε για αυτούς που αποδέχονται ό,τι μας έχει συμβεί.

Ένα έργο που παίζεται με μεγάλη επιτυχία 4 συνεχόμενες χρονιές στην Αθήνα και ανέβηκε σε  μετάφραση της Martina Reynold στο Λονδίνο από το T.L. Company στα θέατρα “Plesance” και “King’s Head”.  Πήρε επίσης μέρος στα Φεστιβάλ του Εδιμβούργου, του Δουβλίνου και της Πράγας.

Σκηνοθεσία
Γιώργος Ηλιόπουλος

Βοηθός Σκηνοθέτη
Βιργινία Κυπριώτη

Σύνθεση τραγουδιών και εκτέλεση
Μάνος Σάββενας

Διδασκαλία τραγουδιών
Ράνια Διζικιρίκη

Φυσαρμόνικα
Παναγιώτης Ξανθόπουλος

Σκηνικό
Ανδρομάχη Μπατζούκη

Παίζουν οι : Γιάννης Αποκούραστος, Ρούλα Βασιλοπούλου, Θεόφιλος Ζωίδης , Νίκος Καρόζας, Χρυσούλα Κόζα, Βιργινία Κυπριώτη, Ελένη Μικρομανώλη , Ανδρομάχη Μπατζούκη, Ανάληψη Νεκταρία Νομικού ,Βάσω Ντελάκη, Γεωργία Παντελή – Μπραικίδη,Γιάννης Παπαγεωργίου, Καθολική Περνάρη, Γιάννης Παστρικός, Κατερίνα Τουβρά, Χρυσούλα Τσιμέτα, Κώστας Χαρτοφύλλης.

Παραστάσεις 20-26 Νοεμβρίου 2014, Ώρα: 21:15
Γενική είσοδος: 12 €, φοιτητικό-ανέργων: 9 €, προπώληση 10 €
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΟΔΟΥ

Το έργο είναι ακατάλληλο για κάτω των 13ων θεατές


Περισσότερα για την παράσταση στο  facebook:

Χορηγός επικοινωνίας Rodosreport.gr

Pin It on Pinterest