4χρονο beagle ακολούθησε ασθενοφόρο για 30 χλμ επειδή ήταν μέσα το αφεντικό του!

Όλα εκτυλίχθηκαν στο Μέισον του Τέξας, όταν ένα βράδυ, ο Τζ. Ρ. Νίκολσον ένιωσε να ζαλίζεται έντονα. Ο φίλος του Μπράιαν Ράιτ ειδοποίησε το ασθενοφόρο το οποίο τον παρέλαβε και έμεινε πίσω για να κλειδώσει τα πάντα, πριν μεταβεί κι αυτός στο νοσοκομείο. Τότε παρατήρησε πως ο Μπάντι, το 4χρονο μπιγκλ του Νίκολσον, έλειπε.

Λίγο αργότερα, ένας μοτοσυκλετιστής στους δρόμους του Μέισον θα σταματούσε το ασθενοφόρο που μετέφερε τον Νίκολσον για να ειδοποιήσει τους τραυματιοφορείς για κάτι εξαιρετικά συγκινητικό. Τι είχε συμβεί πραγματικά;

Οταν ο Ράιτ έφτασε στο νοσοκομείο, έμαθε πως ο Μπάντι, είχε ακολουθήσει το ασθενοφόρο που μετέφερε τον Νίκολσον για πάνω από 30 χιλιόμετρα, σε έναν επικίνδυνο δρόμο που περιλαμβάνει πολλές στροφές, λόφους, μια γέφυρα και μία λεωφόρο ταχείας κυκλοφορίας. Παρ’ όλα αυτά, κατάφερε να μείνει πίσω από το αφεντικό του μέχρι να ειδοποιηθεί το ασθενοφόρο.

Οι τραυματιοφορείς, όταν έμαθαν για το μπιγκλ που τους «καταδίωκε», σταμάτησαν και έβαλαν τον Μπάντι δίπλα στο αφεντικό του μέχρι να φτάσουν στο νοσοκομείο.

Η ιστορία είχε αίσιο τέλος, καθώς ο Νίκολσον, πήρε εξιτήριο αργότερα την ίδια μέρα…

 

Pin It on Pinterest