Μια όμορφη εκδήλωση αγάπης για την Κική Τσακίρη από τις συμμαθήτριες της ! Φωτορεπορτάζ

Σήμερα οι παλιές συμμαθήτριες της Κικής Τσακίρη, συγκεντρώθηκαν στο ΑΚΤΑΙΟΝ και διοργάνωσαν μπαζάρ με χειροποίητα προϊόντα για να συνδράμουν και αυτές όπως μπορούν στα έξοδα νοσηλείας της αγαπημένης τους φίλης Κικής Τσακίρη.

Η αίθουσα γέμισε με αγάπη , χαρά και αισιοδοξία ενώ, τα δάκρυα συγκίνησης δεν έλειψαν μόλις η Κική κατέφθασε στο χώρο που πραγματοποιούταν η εκδήλωση . Το χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπο της και δεν έσβησε στιγμή, όσο παρακολουθούσε πόσα όμορφα πράγματα δημιούργησαν για εκείνη οι φίλες της.  Της χάρισαν γούρι με το όνομα της για να της φέρει τύχη και άλλα χειροποίητα προϊόντα και εκείνη ευχαριστούσε από καρδιάς με τα μάτια.

Την Κική υποδέχθηκαν με μουσική οι καλλιτέχνες Γιάννης Παπαθεωδόρου, Καίτη Κούκουρου και Βάλια Ζόππα.

Εκεί που απέτυχε το κράτος, να συνδράμει ουσιαστικά την Κική Τσακίρη, πέτυχαν οι συνάνθρωποι μας και απόλυτα ευαισθητοποιημένοι και ενεργοί πολίτες της Ρόδου. Αυτή είναι μια από τις πολλές προσπάθειες που γίνονται για την στήριξη της Κικής. Πάντα με αγάπη, με προσφορά, με αλληλεγγύη, με ανθρωπιά.

Είχαμε τη χαρά να συνομιλήσουμε με τον Τάσο Καλφόγλου, τον νοσηλευτή της Κικής που εδώ και τρία χρόνια την φροντίζει συνεχώς . Ο κ. Καλφόγλου που πλέον γνωρίζει καλά τις ανάγκες της Κικής από τις κινήσεις των ματιών της , μας ανέφερε πως το κράτος την στηρίζει μόνο με τη σύνταξη και καλύπτοντας  κάποια πενιχρά  έξοδα αναλώσιμου ιατρικού εξοπλισμού. Το κόστος νοσηλείας της κυμαίνεται κατά μέσο όρο στις 5.000 ευρώ μηνιαίως ενώ μπορεί να είναι και πολύ πιο αυξημένος. Ωστόσο τόνισε πως είναι πολύ τυχερή καθώς η Ρόδος την αγαπάει και την στηρίζει με κάθε τρόπο. Επιπλέον μας ανέφερε πως τους τελευταίους τρεις μήνες ακολουθεί μια πειραματική θεραπείας και παρά το μικρό χρονικό διάστημα, έχει επέλθει μικρή ενδυνάμωση των μυών και τόνωση των νευρώνων. Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο τόσο για την Κική όσο και τους ανθρώπους που την αγαπούν.

Ήταν μια πολύ όμορφη και συγκινητική εκδήλωση  προσφοράς και αγάπης από τους ανθρώπους που αγαπούν την Κική, τις  συμμαθήτριες της που όσα χρόνια και αν πέρασαν παραμένουν δίπλα της. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε μέσα στην αίθουσα… “Κική δεν είσαι μόνη σου”

Το μπαζάρ θα είναι και αύριο Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου ανοιχτό.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση.

rodosreport.gr

Pin It on Pinterest

Share This