“Μπάχαλο” η Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου – Άτυπες υποβαθμίσεις και σωρεία διευθυντάδων

Έστησε καζάνι η πολιτική ηγεσία και μαγείρεψε μια Αστυνομική Διεύθυνση πρωτοφανή στα αστυνομικά χρονικά.

Βέβαια για το τυπικό της υπόθεσης, ως μάγειρας εμφανίζεται ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνος Σκούμας, αν και όλοι γνωρίζουν πως οι αποφάσεις είναι πολιτικές.

Το σίγουρο είναι πως αν φωνάξει κάποιος “κύριε Διευθυντά” στην Αστυνομική Διεύθυνση, 5 άτομα θα γυρίσουνε το κεφάλι να αποκριθούν αφού το μαγείρεμα έφερε σωρεία απο Διευθυντές.

Έχουμε λοιπόν τον κύριο Καληωράκη που απασχόλησε με διάφορες υποθέσεις και τον τύπο, ο οποίος παραμένει στην Αστυνομική Υποδιεύθυνση Δωδεκάνησου ως υποδιευθυντής αλλά το γενικό πρόσταγμα θα το έχει ο κύριος Καζαμίας που έρχεται απο το Λασίθι για να αναλάβει καθήκοντα.

Οι κύριοι Ζήφος και Στέργου, σταθερές αξίες στα αστυνομικά δρώμενα του νησιού οι οποίοι αμφότεροι προήχθησαν στον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή. Ο μεν πρώτος συνεχίζει ως επικεφαλής της Ασφάλειας Ρόδου και ο κύριος Στέργου μετατίθεται στην Κω, αφήνοντας πίσω ένα δυσαναπλήρωτο κενό, καθότι πολύ αγαπητός και με μεγάλη προσφορά στην τοπική κοινωνία.

Και τέλος ο Γιάννης Τσακιράκης που θα συνεχίσει θα συνεχίσει ως Β Υποδιευθυντής στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Δυστυχώς, στην Ελλάδα οι αξιωματικοί σε όλα τα σώματα κρίνονται απο την πολιτική ηγεσία αλλά το μόνο κριτήριο που δεν λαμβάνεται υπόψιν είναι η προσφορά τους στο εκάστοτε σώμα που υπηρετούν και στην κοινωνία.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This