Αυτοκίνητο… τσάντας ισχυρίζεται ότι κατασκεύασε Ιάπωνας

Τον τελευταίο καιρό πολλές εταιρείες κάνουν προσπάθειες να αλλάξουν ολοκληρωτικά τα δεδομένα στην ατομική μετακίνηση. Εκτός από τo Segway που έχει πάρει το δρόμο της μαζικής παραγωγής και το βλέπουμε σε διάφορα μουσεία ή αξιοθέατα, πριν λίγες μέρες είδαμε και την πρώτη προσπάθεια της Lexus για ένα hoverboard, από το οποίο όμως πολλοί απογοητεύτηκαν αφού η χρήση της σανίδας είναι δυνατή μόνο πάνω σε μεταλλικές επιφάνειες.

Ο Ιάπωνας ερευνητής Kuniako Saito που δραστηριοποιείται στον συγκεκριμένο κλάδο μας έφερε και την δική του πρόταση στην ατομική μετακίνηση, ο οποία ουσιαστικά περιλαμβάνει ένα πατίνι με μπαταρία λιθίου που προσφέρει αυτονομία δώδεκα χιλιομέτρων και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα μέχρι και 10 χιλιόμετρα την ώρα.

Το καινοτόμο πατίνι που ονομάζεται WalkCar έχει το μέγεθος ενός λάπτοπ και χωράει φυσικά σε οποιαδήποτε τσάντα, ενώ το βάρος του φτάνει τα 3 κιλά. Φυσικά η πρόταση του Saito και της Cocoa Motors απευθύνεται σε όσους βαριούνται να περπατήσουν ακόμα και τις πιο μικρές αποστάσεις.

skates3 skates2


Πηγή : newsbeast.gr