Αuto – Moto Show για.. ‘’μια ζωή’’ – Πάρτι αλληλεγγύης για την Γκρατσιέλα Ιλίεβα

Στις 11 και 12 Οκτωβρίου στήνεται μια μεγάλη γιορτή, ένα πάρτι  αλληλεγγύης, ένα ‘Auto-Moto Show‘’, που διοργανώνει η διαφημιστική εταιρεία F-COOPERATION σε συνεργασία με την KAMPOURIS RACING DESIGN, μπροστά από το Panini Corner στο 5ο χλμ. Ρόδου-Λίνδου, δίπλα από το εμπορικό κέντρο Χρυσοβέργη.
Για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια, θα έχουν οι επισκέπτες του νησιού μας ξανά την ευκαιρία, να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των νέων μοντέλων και να ενημερωθούν για τρόπους βελτίωσης αυτοκινήτων-μηχανών, διασκεδάζοντας ταυτόχρονα στους ρυθμούς διαφόρων DJs από τα αγαπημένα clubs-στέκια της Ρόδου
με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων, ώστε να μπορέσει 23χρονη συντοπίτισσα μας να μεταβεί στο εξωτερικό για την αντιμετώπιση σοβαρής ασθένειας.
‘’Λένε.. ότι για να καταφέρεις να νικήσεις τον αντίπαλο σου, πρέπει να τον γνωρίζεις καλά..πρέπει να έχεις την ικανότητα να διαβάζεις τις τεχνικές του.. πρέπει να τον κοιτάς στα μάτια ώστε να γνωρίζεις κάθε βήμα του..πρέπει ο πόλεμος μέσα σου να γίνεται ορμή και το θάρρος σου ασπίδα..ότι και να γίνει πρέπει να νικήσεις..αυτό το μήνυμα μας μεταδίδει εδώ και μέρες ένας συνάνθρωπός μας..μια κατάθεση ψυχής ..που μόνο αμέτοχους δεν μπορεί να μας αφήσει.
Η Γκρατσιέλα Ιλίεβα, ένα κορίτσι με νιότη και ομορφιά, μόλις 23 χρονών, που την γνωρίσαμε τις τελευταίες μέρες μέσα από ποικίλα άρθρα, παλεύει με όλη την δύναμη της ψυχής της, με όλη την θέληση για ζωή, είναι ένας ήρωας, ένας νικητής που δεν πιστεύει στην τύχη, κοιτάει τον ‘’αντίπαλο’’ με άλλα μάτια και μας λέει μέρα με την ημέρα ..ότι θα τον κάνει να χάσει.. το φώς του.. Τρεις φορές, 2,5 χρόνια, 40 μέρες ζωή.. είναι λέξεις που θέλουν κουράγιο και πολύ ‘’τσαγανό’’ για να τις ξεστομίσεις και με τόσο άνεση, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, αυτά είναι τα
λόγια ενός νέου ανθρώπου που διψά για ζωή και το μόνο που μας λέει είναι ΄΄θέλω να ζήσω.’
Γι αυτό και όλοι μας σε αυτή την μάχη γινόμαστε ένα, γινόμαστε πολεμιστές, ανυψώνουμε το σπαθί μας και με φωνή μία, λέμε ‘’’ναι στη ζωή’’, ναι σε σένα Γκρατσιέλα, που όλο αυτό τον καιρό η δύναμη σου ξεχειλίζει και μας περιβάλει όλους μας, δίνοντας μας, ένα μάθημα θάρρους, χωρίς ντροπές και ταμπού, με άπειρα μηνύματα αισιοδοξίας, σε όλους εκείνους που παλεύουν χρόνια, σε αυτόν τον άνισο αγώνα ενάντια σε αυτόν τον «δειλό εκτελεστή» του θανάτου, τον καρκίνο.’’
Κατά την διάρκεια του διημέρου γνωστοί djs,εκθέτες και πολλά δώρα θα περιβάλουν την εκδήλωση. Όσο αφορά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα αναρτηθεί στην σελίδα στο Facebook της F-COOPERATION.
Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή για την έκθεση ας επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα, 2241081046-2241003091.
Με την ευκαιρία να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια: Free sound by Giovanni, Collection by Εxtyn, Assa, Express Service, Cool system, Kahlua, Sartaj Indian,Kino fashion boutique, Δημοσθενάς, ΣΕΨΑ, Team Service, Nanou Donuts, Avant Garde, Locos, Ink Center, Sleep Center, Octapus, Bakar, Εσπερινός, Noir cafe, Μιαούλης ανταλλακτικά, Διακοστεργάκης, Όλα ψήνονται, Lithos, Lindos Ice Bar, Water Solutions, Xρωμόπολις, Mega speed, ελαστικά O Μάκης, Verona cafe, The doctors by Μichalis, Eko Χαντζημανώλης, Ασφάλειες Παλαιολόγος Μιχάλης,Τέντες Νικολάου,Μύλος Κυριακούλης.

1268643_10202797903048916_7391208846658286753_o

Pin It on Pinterest