Η Ελπίδα Ατσίδη υποψήφια με τον Χατζή Χατζηευθυμίου

Η πλειοψηφία του Ροδιακού λαού δοκιμάζεται μέσα σε συνθήκες πολλαπλής κρίσης (οικονομικής, θεσμικής, πολιτισμικής, αξιακής, οικολογικής) και έντονης πολιτικής αστάθειας. Η τοπική αυτοδιοίκηση καταλύθηκε και υποκαταστάθηκε από μηχανισμούς «έτερο-διοίκησης».

Έφθασε η στιγμή… να σταματήσουν οι γονυκλισίες και το μέλλον της Ρόδου να μη διαγράφεται από τοπικά κέντρα εξουσίας και γραφεία “παραγόντων” αλλά να γίνει υπόθεση των πολιτών!

Έφθασε η στιγμή… των έργων στις γειτονιές, στις πλατείες, στα χωριά, στα σχολεία και στους χώρους εργασίας.

Σε αυτό το νησί , έχουμε υποχρέωση ! Το νησί που έχουν στο μυαλό, στην καρδιά και στα όνειρα τους όσοι είναι εδώ ή βρίσκονται μακριά του.

Όλοι εμείς που μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα για μία ανθρώπινη καθημερινή ζωή,  θέλουμε ένα Δήμο ανοιχτό χωρίς αποκλεισμούς, κοινωνικές και κομματικές περιχαρακώσεις, συμπτώματα αδιαφάνειας, προχειρότητας, έλλειψης στρατηγικής και ξεπερασμένων τακτικών και αντιλήψεων.

Την πρόταση να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης ΡΟ. ΔΗ. την αποδέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη και είναι ιδιαίτερα τιμητική για μένα ,γιατί γνωρίζω πολύ καλά ότι ο Χατζής Χατζηευθυμίου είναι άνθρωπος ικανός, έμπειρος και εξωστρεφής.
Το ψηφοδέλτιο μας απαρτίζεται από νέους, ενεργούς και αξιόλογους ανθρώπους. Αυτό ήταν εξ αρχής για μένα ένα επιπλέον κίνητρο.

Έφθασε η στιγμή… να αναλάβουμε κοινή δράση , να αλλάξουμε σελίδα και να δημιουργήσουμε μια νέα εποχή για το νησί μας, δουλεύοντας  με όλες μας τις δυνάμεις.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ :

Η Ελπίδα Ατσίδη γεννήθηκε στη Ρόδο το 1975, σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης και εργάζεται ως καθηγήτρια στο Καζούλλειο Λύκειο. Είναι κόρη του Κωνσταντίνου Ατσίδη από τη Θολό και της Ανθούλας Ζερβού από το Παραδείσι.

Pin It on Pinterest