Συζήτηση δημάρχου με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Χρήστο Κελλετζιάν για τον αθλητικό τουρισμό στη Ρόδο

Τις προοπτικές ανάπτυξης αθλητικού τουρισμού στη Ρόδου σε ότι αφορά κυρίως τα μαχητικά  αθλήματα, τις πολεμικές τέχνες όπως έχουν καθιερωθεί, συζήτησαν ο Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος και  ο παγκόσμιος πρωταθλητής Ζίου –Ζίτσου Χρήστος Κελλετζιάν, κατά τη συνάντηση τους σήμερα στο Δημαρχείο, παρουσία του προέδρου του ΔΟΠΑΡ Σέργιου Αϊβάζη, του προπονητή Αντώνη Παππά και του δασκάλου της Σχολής Ζίου – Ζίτσου Πάχου Τσαγκάρη.

Οι κύριοι Κελλετζιάν και Παππάς οι οποίοι προσφάτως τιμήθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου, προσφέρθηκαν να ενεργοποιήσουν διεθνείς διασυνδέσεις και να προσκαλέσουν αθλητές από όλο τον κόσμο, με σκοπό τη διοργάνωση διεθνούς τουρνουά μαχητικών τεχνών για όλες τις ηλικίες.

Ο δήμαρχος ζήτησε τη συμβολή τους στην εξωστρέφεια και την προσπάθεια του Δήμου Ρόδου να προσελκύσει παγκοσμίου φήμης αθλητές για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στο νησί μας, που θα βοηθήσει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Προς την κατεύθυνση αυτή κινούνται εξάλλου και οι ενέργειες του προέδρου του ΔΟΠΑΡ Σέργιου Αϊβάζη προκειμένου να ευοδωθεί η προσπάθεια του δήμου.