Αστυνομικός φοβόταν ότι θα κολλήσει κορονοϊό και αυτοκτόνησε

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία διαδραματίστηκε στη βρετανική επαρχία υπό τη σκιά του κορονοϊού και τα ποικίλα προβλήματα που αυτός αφήνει.

Η Daily Mail έφερε στη δημοσιότητα την τραγική ιστορία ενός 58χρονου πρώην αστυνομικού ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπιτάκι του κήπου της ίδιας του της οικίας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο συνταξιούχος αστυνομικός, ζέιμς Κόνλεϊ Γουέμπστερ, είχε αρχίσει να γίνεται παρανοϊκός με τον φόβο μήπως κολλήσει κορονοϊό και είχε θέσει τον εαυτό του σε καραντίνα στο σπιτάκι επισκεπτών στην αυλή του.

Όπως αποκάλυψε η γυναίκα του 58χρονου στις 8 μέρες που έμεινε σε καραντίνα, μιλούσε μαζί τους μέσω της εφαρμογής Zoom, αλλά η σύζυγός του πρόσεξε μία αλλαγή στην συμπεριφορά του, αναφέροντας πως είχε γίνει «παρανοϊκός και νευρωτικός».

Ο άνδρας εν τέλει αυτοκτόνησε ενώ εντοπίστηκε ένα γράμμα έξι σελίδων δίπλα από το κρεβάτι του, όπου βρέθηκε απαγχονισμένος.

Η σύζυγός του, Μορίν Γουέμπστερ ανέφερε στην κατάθεσή της πως αρχικά στην περίοδο της καραντίνας, ο άντρας της ήταν κοινωνικός, αλλά άλλαξε συμπεριφορά καθώς περνούσαν οι μέρες. Είπε πως ο σύζυγός της «είχε γίνει παρανοϊκός σχετικά με το τι νομίζουν οι γείτονές του γι’ αυτόν», κάτι που «δεν ήταν φυσιολογικό για τον χαρακτήρα του».

Τη νύχτα πριν τον θάνατό του, όλη η οικογένεια δείπνησε με αποστάσεις μεταξύ τους, με τον πρώην αστυνομικό να προσπαθεί να διαβεβαιώσει σύζυγο και παιδιά πως η σκέψη του «θα είναι πιο ξεκάθαρη αύριο».

Την επόμενη μέρα έβαλε τέλος στη ζωή του, με την σύζυγό του να βρίσκει ένα σημείωμα στην πόρτα που έγραφε: «Μην μπεις μέσα, κάλεσε την αστυνομία».

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest