Περιστατικά απο το Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη (2) ημεδαπών για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στη Ρόδο Στις 01-05-2014 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Οδικών Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) δυο ημεδαποί ηλικίας 26 και 44 ετών, γιατί στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν σε διαφορετικές περιπτώσεις Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα υπό την επήρεια μέθης.

Β’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Εξιχνίαση κλοπής στην Κάλυμνο   Στις 30-04-2014 από το Αστυνομικό Τμήμα Καλυμνίων εξιχνιάστηκε κλοπή και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 34χρονου ημεδαπού ο οποίος τις απογευματινές ώρες της 18-04-2014 διέρρηξε κατοικία και αφαίρεσε χρήματα και τιμαλφή.
Σύλληψη (1) ημεδαπού για κατοχή-πώληση προϊόντων παρεμπορίου στην Κω    Στις 30-04-2014 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω ένας 23χρονος ημεδαπός γιατί ύστερα από έλεγχο που έγινε σε εμπορικό κατάστημα ιδιοκτησίας του βρεθήκαν να διατίθενται προς πώληση 33 τεμάχια ειδών τα οποία όπως διαπιστώθηκε αποτελούν προϊόντα απομίμησης και αντιγραφής γνωστού εμπορικού οίκου. Τα προϊόντα παραεμπορίου κατασχέθηκαν.
Σύλληψη (1) μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω        Στις 30-04-2014 το απόγευμα συνελήφθη στο Μαστιχάρι της Κω από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Pin It on Pinterest