Αστυνομικές ειδήσεις από τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (1) ημεδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο     Στις 07-11-2014 το μεσημέρι συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από περιπολούντες αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 28χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν  εννέα ναρκωτικά χάπια.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (1) ημεδαπής για κλοπή στην Κω  Στις 07-11-2014 το μεσημέρι συνελήφθη στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω μια 20χρονη ημεδαπή, Ρομά, γιατί στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι πρωινές ώρες τις ίδιας ημέρας μπήκε από ανασφάλιστο παράθυρο σε κατοικία ημεδαπών που απουσίαζαν και αφαίρεσε κοσμήματα εκτιμώμενης αξίας 5.000 ευρώ.
Σύλληψη (1) ημεδαπού για ναρκωτικά στην Κω      Στις 07-11-2014 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Κω από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 20χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Σύλληψη (1) ημεδαπού για παραβάσεις σε κατάστημα στην Κω        Στις 07-11-2014 το βράδυ συνελήφθη στην Κω από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κω ένας 52χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε καφετέρια χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής, αναπαρήγαγε μουσική και δεν διέθετε πιστοποιητικό υγείας.