Αστυνομικές ειδήσεις από τα Δωδεκάνησα

  • Σύλληψη (1) ημεδαπού για πλαστογραφία στην Κάρπαθο      Στις 06-06-2014 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κάρπαθο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου ένας 67χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο ελέγχου καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστή άδεια λειτουργίας, η οποία κατασχέθηκε.
  •  Στις 05-06-2014 το πρωί συνελήφθη στον Αρχάγγελο Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου ένας 42χρονος ημεδαπός γιατί αφαίρεσε από προσωρινά σταθμευμένο και ξεκλείδωτο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο γυναικεία τσάντα που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα-έγγραφα. Η κλεμμένη τσάντα, καθώς και το περιεχόμενο της βρέθηκαν και αποδόθηκε στη δικαιούχο.
  •  Σε συνέχεια χθεσινής ενημέρωσης σχετικά με ληστεία σε βάρος 24χρονης υπηκόου Ρουμανίας, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης συνελήφθησαν στις 05-06-2014 το απόγευμα στην πόλη της Ρόδου βράδυ από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αφάντου δυο γυναίκες υπήκοοι Ρουμανίας ηλικίας 19 και 25 ετών οι οποίες με αφορμή προσωπικές-επαγγελματικές διαφορές με 24χρονη της επιτέθηκαν και με τη βία της αφαίρεσαν το χρηματικό πόσο των 300 ευρώ και ένα ζεύγος σκουλαρίκια  που φορούσε. Το κλεμμένα χρήματα και το ένα σκουλαρίκι βρέθηκαν στην κατοχή της 25χρονης κατηγορούμενης και αποδόθηκαν στη παθούσα.
  • Σύλληψη (1) ημεδαπού για ναρκωτικά στην Κάλυμνο Στις 05-06-2014 το βράδυ συνελήφθη στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του στυνομικού Τμήματος Καλυμνίων ένας 40χρονος ημεδαπός γιατί βρέθηκε στην κατοχή και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Pin It on Pinterest