Ερώτηση Υψηλάντη προς τον Υπουργό Υγείας, για την τύχη των ασθενοφόρων που δωρήθηκαν στην Κάρπαθο – Παρέμβαση για άμεση τοποθέτηση καρδιολόγου

 

Ερώτηση του Βουλευτή Δωδεκανήσου, κ. Βασίλη Υψηλάντη, προς τον Υπουργό Υγείας, για την τύχη των ασθενοφόρων που δωρήθηκαν στην Κάρπαθο – Παρέμβαση για άμεση τοποθέτηση καρδιολόγου.

Μετά την τοποθέτηση του Βουλευτή, στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας «Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας» και την αναφορά του για την τακτοποίηση και θέση σε λειτουργία των ασθενοφόρων που έχουν δωρηθεί στην Κάρπαθο, δεδομένου ότι η νομοτεχνική βελτίωση που επήλθε στο συγκεκριμένο άρθρο δεν καλύπτει την περίπτωση αυτή, απεύθυνε χθες και σχετική έγγραφη ερώτηση στον Υπουργό Υγείας.

Με την ερώτησή του αυτή, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, ζητάει να πληροφορηθεί που φυλάσσονται σήμερα τα δωρηθέντα στην Κάρπαθο ασθενοφόρα, σε ποιά κατάσταση βρίσκονται και ποιά λύση προτίθεται να δώσει το Υπουργείο Υγείας ώστε να τεθούν άμεσα σε χρήση για τον σκοπό που δωρήθηκαν.

Επίσης, με σημερινή του παρέμβαση στο Υπουργείο Υγείας, ζητάει την άμεση πλήρωση της κενής θέσης καρδιολόγου, που δημιουργήθηκε στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου.

 

Pin It on Pinterest