Άστεγος ξέσπασε σε κλάματα… όταν του αγόρασαν φαγητό (βίντεο)

Ένα συγκινητικό βίντεο με έναν άντρα να αγοράζει φαγητό σε άστεγο κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Τελικά, στις μέρες μας, όταν οι αξίες γίνονται θύματα της απερισκεψίας και μισαλλοδοξίας του ανθρώπου, υπάρχουν οι εξαιρέσεις που αποδεικνύουν ότι η ανθρώπινη πλευρά και το κοινωνικό προφίλ μπορούν να προσφέρουν ανάσα αισιοδοξίας.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει στη θέση του συνοδηγού έναν άστεγο με τον οποίο συνομιλεί ενώ βρίσκονται έξω από εστιατόριο take-away. Ο άστεγος βουρκώνει και τελικά ξεσπά σε κλάματα, όταν ο οδηγός του προσφέρει δωρεάν ένα γεύμα.

Αφού ο άστεγος δίνει το χέρι του στον οδηγό για να τον ευχαριστήσει, τον περιμένει μία ακόμη έκπληξη. Ο ξένος προσφέρεται να συναντά καθημερινά τον άστεγο και να του αγοράζει ένα γεύμα. Όλο ευγνωμοσύνη, ο άστεγος απαντά, ”Κανείς δεν μου έχει δείξει τόση πολλή ευγένεια, σας ευχαριστώ”.

”Συνάντησα σήμερα αυτόν τον άστεγο σε βενζινάδικο της πόλης μου. Με πλησίασε για ρέστα και μου είπε πως έχει να φάει από εχτές. Αξίζει όλοι μας να ευαισθητοποιηθούμε με τους αστέγους, μας έχουν ανάγκη”, σχολίασε ο “φύλακας – άγγελός” του στην περιγραφή του βίντεο που έχει προβληθεί πάνω από 70.000 φορές.

Pin It on Pinterest

Share This