Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (116) λαθρομετανάστη στην Τήλο  Στις 14-10-2014 το απόγευμα συνελήφθησαν στην Τήλο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Τήλου εξήντα εννέα υπήκοοι Συρίας (60 άνδρες και 9 γυναίκες που συνόδευαν 4 παιδιά) και σαράντα επτά υπήκοοι Αφγανιστάν (26 άνδρες και 21 γυναίκες που συνόδευαν 25 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (2) λαθρομεταναστών στη Σύμη    Στις 15-10-2014 το πρωί συνελήφθησαν στη Σύμη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης δυο άνδρες υπήκοοι Συρίας για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (2) ημεδαπών για ανυποταξία στη Ρόδο    Στις 15-10-2014 το πρωί συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου και στην Ιαλυσό από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, αντίστοιχα, δυο ημεδαποί ηλικίας 31 και 40 ετών γιατί διώκονταν με ένταλμα του κ. Εισαγγελέα Στρατοδικείου Αθηνών, για ανυποταξία.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (1) μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω        Στις 14-10-2014 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Κω από  αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω ένας 28χρονος υπήκοος Νιγηρίας γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Σύλληψη (16) λαθρομεταναστών στην Κάλυμνο       Στις 14-10-2014 το απόγευμα συνελήφθησαν στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων δεκαέξι υπήκοοι Συρίας (15 άνδρες και 1 γυναίκα που συνόδευαν 2 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, οι οποίοι είχαν αποβιβαστεί αρχικά στην Ψέριμο προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (1) ημεδαπού για ναρκωτικά στην Κω      Στις 14-10-2014 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Κω από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 23χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, οι οποία κατασχέθηκε.

Pin It on Pinterest