Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη (11) λαθρομεταναστών στη Σύμη   Στις 29-08-2014 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Σύμη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης 11 υπήκοοι Συρίας (8 άνδρες και 3 γυναίκες) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (3) λαθρομεταναστών στη Ρόδο    Στις 29-08-2014 το απόγευμα συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου τρεις υπήκοοι Συρίας, για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενος από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Εντοπισμός και σύλληψη (4) λαθρομεταναστών στην Τήλο    Στις 29-08-2014 το απόγευμα εντοπίστηκαν στην Τήλο και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Τήλου 4 υπήκοοι Συρίας (2 άνδρες και 2 γυναίκες) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (1) ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή στη Ρόδο   Στις 29-08-2014 το βράδυ συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 50χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου σε Ι.Χ.Ε. που οδηγούσε βρέθηκαν στην κατοχή δυο σουγιάδες, οι οποίοι κατασχέθηκαν

Pin It on Pinterest