Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (2) διωκόμενων ημεδαπών στη Ρόδο        Στις 28-08-2014 πρωινές ώρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου δυο ημεδαποί σε βάρος των οποίων  εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα πρόκειται για:
α) έναν 52χρονο που διωκόταν με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 400 ευρώ για απλή σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία,
β) έναν 33χρονο που διωκόταν με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών για κλοπή κατά συναυτουργία.
Σύλληψη (1) ημεδαπού για κλοπή στη Ρόδο Στις 28-08-2014 το απόγευμα συνελήφθη στο Φαληράκι της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αφάντου ένας 26χρονος υπήκοος Ιταλίας γιατί σύμφωνα με σχετική καταγγελία αφαίρεσε κοσμήματα συναδέρφου του από δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου εργάζονταν.
Σύλληψη (1) ημεδαπής για κλοπή στη Ρόδο Στις 29-08-2014 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου μια 18χρονη ημεδαπή, που είχε ακινητοποιηθεί από θαμώνες καταστήματος νυχτερινής διασκέδασης (μπαρ), μέσα από το οποίο αφαίρεσε τσάντα αλλοδαπής με χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (20) λαθρομεταναστών στην Κάλυμνο       Στις 28-08-2014 το απόγευμα συνελήφθησαν στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων 20 υπήκοοι Συρίας (17 άνδρες και 3 γυναίκες που συνόδευαν 7 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Pin It on Pinterest