Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (13) λαθρομεταναστών στη Ρόδο   1. Στις 22-08-2014 το πρωί συνελήφθησαν στο Γεννάδι της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Γενναδίου δυο άνδρες υπήκοοι Συρίας για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενος από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
2. Στις 22-08-2014 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας 11 υπήκοοι Συρίας (δέκα άνδρες και μια γυναίκα που συνόδευαν τρία παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (1) ημεδαπής για  παραεμπόριο στην Κάρπαθο      Στις 22-01-2014 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κάρπαθο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου μια 29χρονη ημεδαπή γιατί κατείχε 295 τεμάχια ειδών παραεμπορίου (εσώρουχα, πετσέτες) τα οποία διέθετε προς πώληση. Τα προϊόντα παρεμπορίου κατασχέθηκαν και σε βάρος της δράστιδας επιβλήθηκε πρόστιμο.
Καταγγελία – σχηματισμός δικογραφίας για βιασμό στη Ρόδο        Στις 23-08-2014 το πρωί καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, ότι πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας στην πόλη της Ρόδου, άγνωστος δράστης εξανάγκασε σε συνουσία 21χρονη υπήκοο Σουηδίας μέσα σε τουαλέτα μπαρ στο οποίο διασκέδαζαν. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία και αναζητείται, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της παθούσας.
Προσαγωγές (4) ατόμων & βεβαίωση παραβάσεων για επαιτεία στη Ρόδο       Στις 23-08-2014 το πρωί εντοπίστηκαν στην Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου τέσσερις γυναίκες (συγκεκριμένα δυο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 25 και 37 ετών και δυο ημεδαπές ηλικίας 21 και 25 ετών) να επαιτούν και αφού προσήχθησαν, βεβαιώθηκαν σε βάρος τους αντίστοιχες πταισματικές παραβάσεις. Οι έλεγχοι για την αντιμετώπιση του φαινόμενου της επαιτείας συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (1) αλλοδαπού για διακίνηση ναρκωτικών στην Κω  Στις 22-08-2014 το απόγευμα εντοπίστηκε στην περιοχή Μαρμαρωτό της Κω και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας και ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του έξι ισοβαρείς συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 5,27 γραμμαρίων τις οποίες σκόπευε να διακινήσει σε τοξικομανείς. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.
Σύλληψη (1) μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω        Στις 22-08-2014 το βράδυ συνελήφθη στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω ένας 43χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Σύλληψη (22) λαθρομεταναστών στην Κω    Στις 23-08-2014 πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω συνολικά 23 υπήκοοι Συρίας (20 άνδρες και 2 γυναίκες που συνόδευαν 1 παιδί) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Pin It on Pinterest