Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (16) παράτυπων μεταναστών στη Μεγίστη   Στις 23-10-2015 το πρωί συνελήφθησαν στη Μεγίστη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγίστης -16-  υπήκοοι Συρίας (13 άνδρες και 3 γυναίκες που συνόδευαν 4 παιδιά), για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.
Σχηματισμός δικογραφίας για απόπειρα ληστείας στη Ρόδο  Στις 23-10-2015 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αγνώστων δραστών για απόπειρα ληστείας. Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στη πόλη της Ρόδου ο ένας δράστης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηρίστηκα του, μπήκε σε κοσμηματοπωλείο και με την απειλή όπλου επιχείρησε να αφαιρέσει κοσμήματα, χωρίς να πετύχει το σκοπό του. Ακολούθως επιβιβάστηκε σε δίκυκλο που οδηγούσε συνεργός του και τράπηκαν σε φυγή. Διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη λειτουργία   καταστήματος στη Κάλυμνο     Στις 23-10-2015 το απόγευμα συνελήφθη στη Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων ένας 32χρονος ημεδαπός, γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Pin It on Pinterest

Share This