“Πλούσιο” το αστυνομικό δελτίο στα Δωδεκάνησα

Α’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Εντοπισμός και σύλληψη (13) λαθρομεταναστών στη Νίμο    Στις 23-07-2014 εντοπίστηκαν στη νήσο Νίμο και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης δεκατρείς άνδρες υπήκοοι Συρίας για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Εντοπισμός και σύλληψη (53) λαθρομεταναστών στη Ρόδο    1.Στις 23-07-2014 το πρωί εντοπίστηκαν στην περιοχή Κάλαθος Ρόδου και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου και του Αστυνομικού Σταθμού Γενναδίου 42 υπήκοοι Συρίας (41 άνδρες και μια γυναίκα) για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια.
2. Στις 23-07-2014 το βράδυ και στις 24-07-2014 το πρωί συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου συνολικά έντεκα υπήκοοι Συρίας, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια.
Διενεργείται προανάκριση σε όλες τις περιπτώσεις.
Σύλληψη (1) ημεδαπού για καλλιέργεια φυτών κάνναβης στη Ρόδο    Στις 23-07-2014 το απόγευμα συνελήφθη σε περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων Ρόδου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου ένας 55χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε σε εγκαταλελειμμένο αγρόκτημα 7 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 2 μέτρα έως 2,3 μέτρα. Τα φυτά κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με εξοπλισμό που χρησιμοποιούσε για την καλλιέργεια τους.
Σύλληψη (1) ημεδαπού για παραβίαση σφράγισης καταστήματος στη Ρόδο      Στις 23-07-2013 το πρωί συνελήφθη στο Φαληράκι Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αφάντου ένας 39χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας παραβιάσει τη σφράγιση του από την Δημοτική αρχή.
Σύλληψη (1) αλλοδαπού για πλαστογραφία πιστοποιητικών στη Ρόδο  Στις 23-07-2014 το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί  χρησιμοποίησε πλάστη βεβαίωση Κατάθεσης Αίτησης για Έκδοση Άδειας Διαμονής με σκοπό τη διεκπεραίωση προσωπικής του υπόθεσης στη Δ.Ο.Υ. Ρόδου. Τα πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.
Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Ρόδο     Στις 24-07-2014 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου δυο ημεδαποί ηλικίας 53 και 31 ετών γιατί κατά περίπτωση λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου και χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.
Σχηματισμός δικογραφίας για ληστεία στη Ρόδο    Στις 24-07-2014 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών αγνώστων ατόμων τα οποία βραδινές ώρες της 23-04-2014 εισήλθαν σε πρόχειρο παράπηγμα στην περιοχή Καρακόνερο Ρόδου και αφαίρεσαν με τη βία χρήματα από 60χρονο ημεδαπό. Διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Β’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή στην Κάλυμνο  Στις 23-07-2014 το μεσημέρι καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου ότι το χρονικό διάστημα από 20-07 έως 22-07-2014 άγνωστος δράστης παραβίασε κατοικία ημεδαπού και αφαίρεσε διάφορα τιμαλφή. Διενεργείται έρευνα.
Σύλληψη (11) λαθρομεταναστών στην Κάλυμνο       Στις 23-07-2014 το απόγευμα στην Κάλυμνο συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων εννέα υπήκοοι Συρίας και δυο υπήκοοι Παλαιστίνης για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (2) αλλοδαπών για ναρκωτικά στην Κω     Στις 23-07-2014 το βράδυ συνελήφθησαν στην Καρδάμαινα της Κω από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δύο 24χρονοι υπήκοοι Ρουμανίας γιατί κατείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.
Σύλληψη (2) ημεδαπών για ηχορύπανση στην Κω     Στις 24-07-2014 συνελήφθησαν στην Καρδάμαινα της Κω από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών δυο ημεδαποί ηλικίας 46 και 31 ετών γιατί λειτουργούσαν κατά περίπτωση καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Εντοπισμός και σύλληψη (5) λαθρομεταναστών στην Κω      Στις 24-07-2014 πρώτες πρωινές ώρες εντοπίστηκαν στην περιοχή Ψαλίδι της Κω και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω πέντε άνδρες υπήκοοι Συρίας για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This