Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τα Δωδεκάνησα

Α’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Εντοπισμός και σύλληψη (11) λαθρομεταναστών στη Σύμη    Στις 29-07-2014 το πρωί εντοπίστηκαν στη Σύμη και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης έντεκα υπήκοοι Συρίας (εννέα άνδρες και μια γυναίκα που συνόδευαν ένα παιδί) για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (6) λαθρομεταναστών στην Τήλο   Στις 29-07-2014 το βράδυ συνελήφθησαν στην Τήλο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Τήλου έξι υπήκοοι Συρίας (πέντε άνδρες και μια γυναίκα) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Β’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Εντοπισμός και σύλληψη (17) λαθρομεταναστών στην Κάλυμνο        1.Στις 29-07-2014 το απόγευμα εντοπίστηκαν στην Βαθύ Καλύμνου και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων εννέα υπήκοοι Συρίας (6 άνδρες και 3 γυναίκες) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
2.Στις 30-07-2014 το πρωί συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων εννέα υπήκοοι Συρίας (5 άνδρες και 3 γυναίκες) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Οι παραπάνω λαθρομετανάστες είχαν εντοπισθεί πρώτες πρωινές ώρες σε δύσβατη παραλιακή περιοχή και μετά από επιχείρηση διάσωσης μεταφέρθηκαν με συνδρομή ιδιωτικού σκάφους στο λιμάνι της Καλύμνου.

Pin It on Pinterest