Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (1) ημεδαπού για κλοπή στην Κάσο        Στις 13-10-2014 το πρωί συνελήφθη στην Κάσο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κάσου ένας 65χρονος ημεδαπός γιατί σύμφωνα με σχετική καταγγελία πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας έγινε αντιληπτός να αφαιρεί ποσότητα πετρελαίου από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε πλαστικό δοχείο που παρείχε 18 λίτρα καυσίμου.
Σύλληψη (9) λαθρομεταναστών στη Ρόδο    Στις 07-10-2014 συνελήφθησαν:
α) το πρωί στην περιοχή Παραδείσι της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού επτά υπήκοοι Συρίας (4 άνδρες και 3 γυναίκες που συνόδευαν 4 παιδιά) και
β) το απόγευμα στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου δυο άνδρες υπήκοοι Συρίας,
για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (83) λαθρομεταναστών στη Σύμη   Στις 11-10-2014 το πρωί συνελήφθησαν στη Σύμη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης ογδόντα τρεις υπήκοοι Συρίας (69 άνδρες και 14 γυναίκες) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (24) λαθρομεταναστών στην Τήλο  Στις 13-10-2014 το βράδυ εντοπίστηκαν, ύστερα από κλήση στον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης 112 και συνελήφθησαν στην Τήλο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Τήλου σαράντα τέσσερις υπήκοοι Αφγανιστάν και τρεις υπήκοοι Συρίας, (συνολικά πρόκειται 16 άνδρες και 8 γυναίκες που συνόδευαν 23 παιδιά), για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (1) ημεδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο     Στις 13-10-2014 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 17χρονος ημεδαπός γιατί εντοπίστηκε μέσα σε προαύλιο σχολικής μονάδας να κατέχει μια αυτοσχέδια συσκευασία που περίεχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4 γραμμαρίων και ένα τρίφτη κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (6) λαθρομεταναστών στην Κω     Στις 13-10-2014 το πρωί συνελήφθησαν στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω έξι υπήκοοι Συρίας (3 άνδρες και 3 γυναίκες που συνόδευαν 3 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (3) λαθρομεταναστών στην Κάλυμνο        Στις 13-10-2014 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων τρεις υπήκοοι Συρίας (2 άνδρες και 1 γυναίκα) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (4) λαθρομεταναστών  στη Λέρο   Στις 14-10-2014 το πρωί συνελήφθησαν στη Λέρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου συνολικά τέσσερις άνδρες υπήκοοι Συρίας για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Ρίξτε μία Ματιά

Pin It on Pinterest