Άσκηση πυρασφαλείας στο ξενοδοχείο GrecotelRhodosRoyal στο φαληράκι

 Τα ξενοδοχεία του νησιού μας, σεβόμενα  τους πελάτες τους, μεριμνούν βάσει όλων των προβλεπόμενων από το νόμο, για την ασφάλεια  τους. Το προσωπικό εφαρμόζει όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε όλα τα επίπεδα για τις καλύτερες συνθήκες ασφάλειας εντός των ξενοδοχειακών μονάδων.

Έτσι, μια ακόμα προγραμματισμένη άσκηση πυρασφαλείας μικρής κλίμακας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο GrecotelRhodosRoyal στο φαληράκι. Η άσκηση ήταν μικρής κλίμακας και περιελάμβανε εκκένωση κεντρικού κτιρίου της μονάδας, με την έναρξη των σειρήνων αναγγελίας πυρκαγιάς, καθώς και κατάσβεση εστίας φωτιάς στον υπαίθριο χώρο του ξενοδοχείου με χρήση πυροσβεστήρων.

Υπο την παρουσία του τεχνικού ασφαλείας της μονάδας ,  στην άσκηση συμμετείχαν  το προσωπικό αλλά και οι πελάτες του ξενοδοχείου οι οποίοι επέδειξαν μεγάλη προθυμία να έχουν ενεργό ρόλο και φυσικά το ευχαριστήθηκαν.

Η άσκηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού η συνεργασία και ο συντονισμός  ανάμεσα στο προσωπικό και στους πελάτες ήταν άψογη.

Άξιο αναφοράς είναι ότι στο εν λόγω ξενοδοχείο  πραγματοποιείται άσκηση πυρασφάλειας κάθε τέλος του μήνα ώστε το προσωπικό να είναι σε ετοιμότητα και εξοικειωμένο με την χρήση των μέσων πυρόσβεσης.

Pin It on Pinterest