Άσκηση – γυμνάσιο ευρείας κλίμακος στο κρουαζιερόπλοιο LOUIS OLYMPIA

Σας ενημερώνουμε ότι, την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014 και ώρα 09:00 θα πραγματοποιηθεί άσκηση – γυμνάσιο ευρείας κλίμακος στο κρουαζιερόπλοιο LOUIS OLYMPIA, το οποίο θα βρίσκεται στον λιμένα Ρόδου. Το γυμνάσιο γίνεται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την Οικεία Διεθνή Σύμβαση «περί ασφαλείας ανθρωπίνης ζωής στην θάλασσα» με σκοπό την ετοιμότητα όλων των Φορέων και Υπηρεσιών που παρέχουν βοήθεια σε κινδυνεύοντες στη θάλασσα.
Θα ακολουθήσει τελετή επί του πλοίου, όπου θα γίνουν βραβεύσεις σε Φορείς που συμβάλουν στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας, καθώς και σε άλλους που προσφέρουν υπηρεσίες έρευνας και διάσωσης, έργο το οποίο, εκτός των άλλων, έχει και ανθρωπιστικό χαρακτήρα.

 

Άσκηση – γυμνάσιο LOUIS OLYMPIA στη Ρόδο την 9-7-14

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων
Α΄ Μέρος
Άσκηση Γυμνάσιο Τετάρτη 9 / 7 / 2014
08:40 Προσέλευση Επισήμων στον Κεντρικό Λιμένα της Ρόδου.
09:00 Έναρξη γυμνασίου
11:00 Πέρας γυμνασίου
Από ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον λιμένα (προβλήτα 140), θα μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις φάσεις του Γυμνασίου όπου, εκτός του πληρώματος του πλοίου, θα πάρουν μέρος θαλάσσιες – εναέριες και επίγειες δυνάμεις. Το γυμνάσιο γίνεται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την Οικεία Διεθνή Σύμβαση, με σκοπό την ετοιμότητα όλων των Φορέων και Υπηρεσιών που παρέχουν βοήθεια σε κινδυνεύοντες στη θάλασσα.
Β΄ Μέρος
I. Τελετή επί του πλοίου:
11:30 Ομιλία Προέδρου ΕΕΚΦΝ
11:45 Χαιρετισμοί Υπουργών και εκπροσώπων Φορέων.
II. 12:15 Βραβεύσεις
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, στο μέρος αυτό της τελετής, θα λάβουν χώρα βραβεύσεις, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Ρόδου.
Γ΄ Μέρος
12:30 Μικρή Δεξίωση

 

Pin It on Pinterest