ΑΣΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ σε Καρίκη: Kοροϊδέψατε μια ολόκληρη κοινωνία 3 χρόνια μαζί με την Περιφέρεια

Μετά απο επικοινωνία του προέδρου του συλλόγου μας κ Καραολάνη Στέφανου με τον πρόεδρο της κοινότητας Αρχαγγέλου κ Διμέλη μας ενημέρωσε οτι ο αντιδήμαρχος κ Στράτος Καρίκης μας προσκαλεί σε συνάντηση ώστε να ενημερωθούμε για το κλειστό γυμναστήριο των σδιτ και να πούμε τις προτάσεις μας.

Κύριε Καρίκη να πεις σε ολους τους αντιδημάρχους και στον Δήμαρχο που τώρα σε έβαλαν εσένα μπροστά οτι εμείς μπιφτέκια δεν γυρίζουμε ούτε κωλοτούμπες κάνουμε.

Κοροϊδέψατε μια ολόκληρη κοινωνία 3 χρόνια μαζί με την Περιφέρεια, υπάρχουν 160 παιδιά που αθλούνται στην βροχή και στο κρύο αυτά και τους γονείς τους να ενημερώσετε.

Να τους πείτε οτι θα τους φτιάξετε προπονητήριο χωρίς κερκίδες στην γη των παππούδων τους το οποίο θα φτιάξει κάποιος ιδιώτης και θα του ανήκει, στην ουσία οι γονείς θα πληρώνουν τον ιδιώτη για να μπαίνουν μέσα τα παιδιά τους.

ΥΓ 1 Οταν ερθετε στον αρχαγγελο να φερετε και το κοκκινο χαλι απο τις πασαρελες που κανετε στο δημαρχειο ταιριαζει και με το χρωμα της ντοματας!!

ΥΓ 2 Η ΧΩΡΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΓΗ ΤΗΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ!ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΟΥ!

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΑΣΚ

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This