Ασε τα ποσοστά της δημοσκόπησης και εξήγησε το μόλις 7% του διαγωνισμού των led

Αντί ο κ Τσοπανάκης να  ασχολείται με ποσοστά των κατά παραγγελία δημοσκοπήσεων τον προτρέπω να μας ερμηνεύσει το μόλις 7% ποσοστό έκπτωσης στον διαγωνισμό των φωτιστικων led.
Άραγε η επιμονή του ίδιου και των μελών της πλειοψηφίας της οικονομικής επιτροπής συνεχιστεί ο διαγωνισμός με μοναδική ανάδοχο την εταιρία συμφερόντων κ Δαστερίδη συνιστά πολιτικό κατόρθωμα; Μετά από αυτό το ελάχιστο ποσοστό έκπτωσης επιβεβαιωθηκαν εκ του αποτελέσματος, όσα ανέφερε η  αντιπολίτευση, οι ειδικοί ακόμα και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κ Χατζηδάκης στην βουλή ήδη από το μαρτιο.
Όπου οι διαγωνισμοί διεξάγονται με όρους διαφάνειας με πολλούς συμμετεχοντες, οι εκπτώσεις κυμαίνονται άνω του 50% ενώ αντίθετα όπου ο υποψηφιος ανάδοχος είναι ένας γύρω στο 10%. Ας αναλογιστεί ο κ Τσοπανάκης και η πολιτική του παρέα ότι εκ των διαδικασιων που επέλεξαν και του αποτελέσματος είναι πολιτικα έκθετοι. Τα χρήματα των φορολογουμένων και των νησιωτών δεν είναι για ξόδεμα αλλά για αξιοποίηση.
Ειδικα αυτές τις ιερές μέρες που η αλληλεγγύη είναι στο επίκεντρο θα έπρεπε να αντιληφθεί ότι κάθε ευρώ μετράει. Οποτε αντί για ποσοστά δημοσκοπήσεων  ας υπολογίσει  πόσα εκατομμύρια ευρώ είναι η διαφορά ανάμεσα στο 7% και στο 50% για διαγωνισμό 4.5 εκ ευρώ.
Πιστεύω ακράδαντα ότι μετά από αυτό το αποτέλεσμα φιάσκο θα έχει την πολιτική ευθιξία να εισηγηθεί ακύρωση του διαγωνισμού όπως έκανε για τον ίδιο λογο σύσσωμο το δημοτικό  συμβούλιο Σοφάδων.
Υ. Γ. Τέτοια περιθώρια κέρδους για τις εταιρείες  δεν τα βρίσκεις πια στο Προ.πο παρά μόνο στο χριστουγενιατικο τζόκερ.