Μήνυμα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας για την σύλληψη Μαζιώτη

Μήνυμα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Τσακνάκη, με αφορμή τον εντοπισμό και τη σύλληψη του καταζητούμενου Ν. Μαζιώτη
Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης, με αφορμή τον σημερινό εντοπισμό και τη σύλληψη του καταζητούμενου Νίκου Μαζιώτη, απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα σε όλες τις αστυνομικές Υπηρεσίες της επικράτειας:

«Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για το Σώμα που υπηρετούμε. Ο καταζητούμενος τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας. Αυτό οφείλεται στον επαγγελματισμό και την υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των συναδέλφων μας, που εντόπισαν και συνέλαβαν τον Μαζιώτη, σήμερα στο κέντρο της Αθήνας.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία, αντικατοπτρίζει και αντανακλά τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλετε καθημερινά, όλοι οι αστυνομικοί, σε κάθε σημείο της Πατρίδας μας.

Η δική σας παρουσία, το δικό σας έργο δημιουργεί τις απαραίτητες συνθήκες ασφάλειας για τους πολίτες και το κοινωνικό σύνολο.

Ως Αρχηγός του Σώματος σας συγχαίρω και σας καλώ να συνεχίσουμε την κοινή μας προσπάθεια. Με τον ίδιο ζήλο, την ίδια αυταπάρνηση, πιστοί στον όρκο μας και με γνώμονα τις αξίες και τα ιδανικά που εκπροσωπεί η Ελληνική Αστυνομία.»

Pin It on Pinterest